Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-20 21:21:32
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-22 22:23:50 

Pochwały: 2
Eriev17 napisał(a):
Hmm... gdzies kojarze czlowieczka. Nie **** kiedys na ctrl minorze ??

Na filmie jechał na. Powiem więcej do 70 wykoxpił. Nadal jest moim "idolem". Film jest wystarczy poszukać, a ja może kiedyś uploadne.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-22 22:25:07 

Pochwały: 1
no hitmachien koxpil fakt ale jego combo ownowalo :] jak juz wspomnialem TERAZ siny dopiero maja skilla jezeli nie da sie ich zabic bo w czasie kiedy 0 robil swoj filmik to wszyscy uzywali minor buga on tez zreszta teraz ctrl minor to co? nie mozna? juz nie ma buga wiec normalnie tak jakby ktos skila uzywal

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-22 22:37:28 

+wi0chm3n HitMachine siedzial w party z koxpujacymi archerami, ale to i tak nie zmienia faktu ze koles potrafil grac. Najwiekszym dla mnie lamerstwem jest jak ktos sobie wykospi postac, zbabashopuje itemy a i tak gowno potrafii...
HitMachine "kospil", Parabola jechal na bugu, ale i tak zaje.biscie grali... tak sie rodza legendy :D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-22 23:29:51 

Pochwały: 14
Eriev17 napisał(a):
tak sie rodza legendy :D

ty jedna z nich nie bedziesz ale widze ze bardzo chesz :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 12:05:26 

Pacanson napisał(a):
Eriev17 napisał(a):

Wiadomo ze nie bede, bo po pierwsze nie gram w to, a po drugie nie jestem na tyle dobry by czyms zaimponowac, ale Ty jestes za.jebi.sty bo ciagle sie ludzisz ze bedziesz najlepszy i moze staniesz sie legenda. Czas dorosnac i uswiadomic sobie ze gowno znaczysz w tej grze i lepiej bedzie dla Ciebie jesli zajmiesz sie swoim realnym zyciem... Siedzisz tyle czasu w Anglii i ... angielski masz ch.ujo.wy jak na ten czas spedzony zagranica, ale co sie dziwic jak dziecko cale dnie spedza przed monitorem...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 12:10:03 

Tos mu pojechał po majtach Eriev :freak:
ciekawe co Ci odpisze :>

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 12:46:05 

Pochwały: 2
Kiszki napisał(a):
Parabola > All

+1

jest to jedyny filmik ktorego w zyciu nie usune z komputera!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 16:55:17 

wrzuc go gdzies... tez bym chciał zobaczyc :]

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 18:17:40 

Eriev17 napisał(a):
Ty jestes za.jebi.sty bo ciagle sie ludzisz ze bedziesz najlepszy

Jestem najlpeszy
Eriev17 napisał(a):
moze staniesz sie legenda.

Jestem legenda
Eriev17 napisał(a):
Siedzisz tyle czasu w Anglii i ... angielski masz ch.ujo.wy

A skad ty to mozesz cipko wiedziec, well I don't give a fuck what u think about me, but if ya want we can have a dekka in english cus it's ace.
Cytuj:
ale co sie dziwic jak dziecko cale dnie spedza przed monitorem...

Robie co chce =)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 18:42:03 

Eriev17 napisał(a):
Pacanson napisał(a):
Eriev17 napisał(a):

Wiadomo ze nie bede, bo po pierwsze nie gram w to, a po drugie nie jestem na tyle dobry by czyms zaimponowac, ale Ty jestes za.****.sty bo ciagle sie ludzisz ze bedziesz najlepszy i moze staniesz sie legenda. Czas dorosnac i uswiadomic sobie ze gowno znaczysz w tej grze i lepiej bedzie dla Ciebie jesli zajmiesz sie swoim realnym zyciem... Siedzisz tyle czasu w Anglii i **** angielski masz ch.ujo.wy jak na ten czas spedzony zagranica, ale co sie dziwic jak dziecko cale dnie spedza przed monitorem...

hehe ale ty chlopak jestes pusty zeby jechac ludzi na forum nawet ich nie znajac...kazdy moze byc kozaczkiem przed kompem right ? jesli w to nie grasz to po co tu zagladasz w ogole? po co czytasz o tej grze? po co piszesz na jej temat? idz i powiedz cos obrazliwego pierwszej lepszej osobie na ulicy jak masz jajka bejbi a nie sleczysz przed kompem i robisz z siebie niewiadomo kogo obrazajac innych przed monitorkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 21:28:04 

__BoD__ zagladam na wiele for internetowych, bo lubie od czasu do czasu poczytac, popisac na temat gier, w ktore kiedys gralem. Porozmawiac ze znajomymi, poogladac filmiki z gier itp... Czy istnieje ogolny zakaz przegladania forum internetowego poswieconego pewnej grze jesli sie w nia nie gra ? Ja nie oceniam czlowieka jaki on jest bo go osobiscie nie znam (moge sie zalozyc ze Ty pewnie tez nie... tyle co na TSie z nim pogadales i w grze), oceniam po prostu jego wypowiedzi na forum, kiedy robi z innych "gowno" przy czym samego siebie wywyzsza, a prawde mowiac w porownaniu z najlepszymi graczami KO, sam on jest niczym... Kiedy 7x0 robil minor combo to on pewnie nie wiedzial co to znaczy combowac, ale kiedy 7x0 juz nie gra i on prawdopodobnie nauczyl sie lepiej kombowac strasznie zaczyna blyskac... Kto wie co by sie dzialo jesli 7x0 caly czas by gral i praktykowal swoje combo...ale najlepiej jest udawac pr0 i przy tym innych obrazac... Sciska mnie w srodku jak slysze takich dzieciaczkow, ktorzy mysla ze majac lepsze combo czy lurwa itemki jest sie lepszym czlowiekiem i innych mozna gnoic..

Teraz widze ze blyskasz angielskim... Chodzilo mi o to ze gdybym ja mial taka szanse wyjechac do Anglii, to poswiecilbym sie nauce tego jezyka i ogolnie edukacji, zeby zapewnic sobie lepsza przyszlosc i maybe swojej rodzinie... ale tu nie czlowiek 18 letni (jak sie nie myle) siedzi przed monitorem od komputera i zastanawia sie jak tu z siebie zrobic w pr0 w gierce Knight Online. Jest to dla mnie jednym slowem zalosne...

Czy Ty wogole zastanawiales sie kiedys co zamierzasz w zyciu robic ? Czy masz zamiar siedziec na utrzymaniu rodzicow do 40 i grac w gierki internetowe ? Czy nie uwazasz ze 17-18 lat zobowiazuje do racjonalniejszego podchodzenia do zycia ?

Rozumiem, ze mozna polaczyc wiele zajec z gra, bo osobiscie znam wielu "doroslych" ludzi, ktorzy pracuja i w międzyczasie graja w gry, ale Ty jestes najlepszym przykladem czlowieka uzaleznionego od tej gry... Pamietam jak wbiles magiem 70, sprzedales go i mialbyc koniec, ale jak to jest z nalogowacami.. zwykle wracaja do nalogu...

Prosze Cie tylko o jedno, przestan sie wywyzszac i pomysl co jest w zyciu naprawde wazne... Czy ludzie beda Cie cenili za to ze robisz jedno z najlepszych combo askiem w grze Knight Online, czy za to ze w zyciu cos naprawde osiagniesz....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 21:43:38 

Eriev17 napisał(a):
(moge sie zalozyc ze Ty pewnie tez nie... tyle co na TSie z nim pogadales i w grze)

no i tutaj moge cie zaskoczyc bo jako ze pakman mieszkal kiedys w szczecinie i bywa tutaj od czasu do czasu a ja studiuje w tym wlasnie miescie to okazje spotkac sie mielismy. nawet sie piwko wypilo czy tam dwa...tak przy kompie zapewne kazdy zachowuje sie troche inaczej niz normlanie a pakman to bardzo porzadny obywatel (joke tak troche :D). ale powaznie luzny gosc.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 21:46:38 

__BoD__ napisał(a):
Eriev17 napisał(a):
(moge sie zalozyc ze Ty pewnie tez nie... tyle co na TSie z nim pogadales i w grze)

no i tutaj moge cie zaskoczyc bo jako ze pakman mieszkal kiedys w szczecinie i bywa tutaj od czasu do czasu a ja studiuje w tym wlasnie miescie to okazje spotkac sie mielismy. nawet sie piwko wypilo czy tam dwa...tak przy kompie zapewne kazdy zachowuje sie troche inaczej niz normlanie a pakman to bardzo porzadny obywatel (joke tak troche :D). ale powaznie luzny gosc.

wiec przepraszam, pomylilem sie, ale nie wiedzialem ze tylko moi starzy klanowicze maja taki zwyczaj zeby sie spotykac wzajemnie. Dlatego tez napisalem Ci ze nie oceniam go jako czlowieka z "realnego zycia" bo go nie znam... ale czytajac to co pisze na forum to naprawde nie moge sie powstrzymac od skomentowania tego... Pewnie jesli bysmy sie spotkali gdzies kiedys to doszlibysmy do "wspolnego" jezyka.. ale jego zachowanie na forum uwazam za "egoistyczne"

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 21:47:32 

Eriev17 napisał(a):
__BoD__ zagladam na wiele for internetowych, bo lubie od czasu do czasu poczytac, popisac na temat gier, w ktore kiedys gralem. Porozmawiac ze znajomymi, poogladac filmiki z gier itp... Czy istnieje ogolny zakaz przegladania forum internetowego poswieconego pewnej grze jesli sie w nia nie gra ? Ja nie oceniam czlowieka jaki on jest bo go osobiscie nie znam (moge sie zalozyc ze Ty pewnie tez nie... tyle co na TSie z nim pogadales i w grze), oceniam po prostu jego wypowiedzi na forum, kiedy robi z innych "gowno" przy czym samego siebie wywyzsza, a prawde mowiac w porownaniu z najlepszymi graczami KO, sam on jest niczym... Kiedy 7x0 robil minor combo to on pewnie nie wiedzial co to znaczy combowac, ale kiedy 7x0 juz nie gra i on prawdopodobnie nauczyl sie lepiej kombowac strasznie zaczyna blyskac... Kto wie co by sie dzialo jesli 7x0 caly czas by gral i praktykowal swoje combo...ale najlepiej jest udawac pr0 i przy tym innych obrazac... Sciska mnie w srodku jak slysze takich dzieciaczkow, ktorzy mysla ze majac lepsze combo czy lurwa itemki jest sie lepszym czlowiekiem i innych mozna gnoic..

Teraz widze ze blyskasz angielskim... Chodzilo mi o to ze gdybym ja mial taka szanse wyjechac do Anglii, to poswiecilbym sie nauce tego jezyka i ogolnie edukacji, zeby zapewnic sobie lepsza przyszlosc i maybe swojej rodzinie... ale tu nie czlowiek 18 letni (jak sie nie myle) siedzi przed monitorem od komputera i zastanawia sie jak tu z siebie zrobic w pr0 w gierce Knight Online. Jest to dla mnie jednym slowem zalosne...

Czy Ty wogole zastanawiales sie kiedys co zamierzasz w zyciu robic ? Czy masz zamiar siedziec na utrzymaniu rodzicow do 40 i grac w gierki internetowe ? Czy nie uwazasz ze 17-18 lat zobowiazuje do racjonalniejszego podchodzenia do zycia ?

Rozumiem, ze mozna polaczyc wiele zajec z gra, bo osobiscie znam wielu "doroslych" ludzi, ktorzy pracuja i w międzyczasie graja w gry, ale Ty jestes najlepszym przykladem czlowieka uzaleznionego od tej gry... Pamietam jak wbiles magiem 70, sprzedales go i mialbyc koniec, ale jak to jest z nalogowacami.. zwykle wracaja do nalogu...

Prosze Cie tylko o jedno, przestan sie wywyzszac i pomysl co jest w zyciu naprawde wazne... Czy ludzie beda Cie cenili za to ze robisz jedno z najlepszych combo askiem w grze Knight Online, czy za to ze w zyciu cos naprawde osiagniesz....

widze ze mamy do czyniena z kims kto studuje psycholigie czy cus w tym kierunku... Bo jak juz powiedzal bod co ty mozesz o mnie widziec,nawet fakty z moim magiem przekreciles o_O haha....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 22:16:08 

Oczywiscie moglem troszke poprzekracac, moze to bylo tak ze poswieciles swojego maga dla postaci do DCZ ? Jak zrobilo wielu z Ordy ? ale napewno miales juz jakas probe opuszczenia KO na zawsze, bo taki fakt obil mi sie o uszy :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona