Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-20 14:57:34
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 22:28:24 

Pochwały: 14
Nigdy nie opuszczalem ko na zawsze. Maga zmainilem na imtey w grze i tak z kada postacia i nigdy z nia nie konczylem

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 22:35:12 

To moze mialem zle informacje lub Cie z kims pomylilem. Szczerze przepraszam, ze taki blad popelnilem. Zreszta GL Ci zycze, bo wiem ze masz sprawne palce, a licz sie z tym ze jak bedziesz na forum znow cos podobnego pisal to zobaczysz moja riposte :D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-23 23:29:39 

"Czy nie uwazasz ze 17-18 lat zobowiazuje do racjonalniejszego podchodzenia do zycia ?" ... albo masz grubo ponad 17-18 albo troche mniej i masz inne wyobrazenie o tym. Co przez to chcialem powiedziec, majac 17-18 lat jest sie (tak kiedys bylo teraz nie znam sie na tym) 3-4 liceum. Najwazniejszy wybor w zyciu przecietnego chlopaka w tym wieku sa studia (czyt. jezeli nie musi zaczac pracy wczesniej). Uwiez mi ze bedac na 3 roku lub tez 4 (obecnie) niewielu moich znajomych pracuje w trakcie roku akademickiego, malo tego nie wiedza tak naprawde co jeszcze beda robic. Jezeli ma sielankowa sytuacje i moze sobie pozawolic zeby siedziec przed kompem to moja odpowiedz to "nie nie musi" :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 01:52:29 

Eriev17 napisał(a):
Pacanson napisał(a):
Dobra panowie 'wannabepr0' nigdy nie mieliscie postaci 70 gowno wiecie o tej grze mozecie mi possac sutka. Nigdzie nie napisalem ze 0000000 nie byl legenda, jezli tak to mi zacytuj. co do BOOOOOOO, tego to juz w ogole prosze mi nie wspomniac, bo gdyby sma gral to by byle kto zjadl. Bo wiesz jak on minoruje? on kombuje a kolega ma myszka minora wciska....(2 razy kilk) tak wiec LOL. Pewnie panie obronco 7x0, mowisz ze byl dobry bo wyalczyl z koles co mial rapa+8 a zobacz jakie mial buty i rekawice, fp hmm biegal bo lubi? na kazdego vs i tak dalej zakladal defy no to znok taki pr0? Nie mowie ze nie byl dobry, bo na swoj czas byl jednym z lepszych, jest legenda nigdzie nie powiedzalem ze nie jest, i nigdze nie powiedzalem ze jest gorszy odemnie, chociaz pewnie jest teraz bo nie gra.

Hmmm... po pierwsze nie chce byc pr0 bo nie gram juz w ta gre od dawna, sa niestety wazniejsze rzeczy niz Knight Online, widze ze pomalutku zaczynasz to zauwazac (czyt. twoj avatar). "Nigdy nie mieliscie postaci na 70" - jesli to bylo kierowane do mnie to lepiej edit, bo bys sie k.urw.a niezle zdziwil...
Calkiem mozliwe ze podczas krecenia filmikow przez Mr.80 graja na nim 2 osoby, ale czy masz wszelka pewnosc ? Jakis k.ur.wa chociaz dowod ? **** rowno i nic z tym nie zrobisz...
Dla mnie jedyna irytujaca rzecza jest to ze Ty ciagle wszystkich "obrazasz". Mowisz ze ktos jest "nikim" "slabiakiem" jak sam byl bys Bogiem...
Jesli chodzi o Godless~ to wedlug mnie nie jest jakis pr0 skillerem, jest dobry, ale jego itemy ownuja wszystkich - a nie skill... Widzialem wielu lepszych...
Legenda Beramusa jest oczywiscie HitMachine, to byl czlowiek o nieprzecietnym skillu...

[ Dodano: 2007-06-22, 22:06 ]
Kiszki napisał(a):
Parabola > All

Hmm... gdzies kojarze czlowieczka. Nie **** kiedys na ctrl minorze ??
Tak mi sie wydaje ze widzialem jego filmiku jak biegal z ctrlem, ale skilla przy tym tez mial bardzo dobrego...

sluchaj buraku,nie tym tonem synku do niego,ile ty masz lat?
jak juz nie grasz to sie odpierdol od graczy co potrafia grac,zazdroscisz mu?
ja wiem co on potrafi i gwarantuje ci ze bys sie zdziwil troszke.
a co do 7x0 to jest gej straszny,tak jak wszyscy askowie co uzywaja itemow z defami.
wiec ... przestan pierdolic ze wiesz wszystko i krytykujesz coś czego sam lepiej byś nie zrobił.chyba ze pokazesz co umiesz?
mędry sie znalazł

[ Dodano: 2007-06-26, 02:01 ]
a co do HitMachine jak byś kupil postac na tym lvlu lub tez wykoxpil i mial takie itemy na ten czas co jeszcze nikt nie widzial 70 to bys tez byl cfaniak.
przeciez on zawsze noobow wycinal,a jak ludzie porobili 70 to usunol sie w cien(przestal grac) wiec jest zalosny.na filmie zakladac full def zeby pojechac cale party?
chyba skila pro nie mial.LUL
a i jeszcze apropo GodLesTurtle.
on nie robi filmow(chyba)
ale nie widzialem lepszego aska na bera(no oczywiscie sprzet ponad wszystko)
a jezeli sie ma wszystko+9 i bizuterie+3 to nawet skila nie trza xD

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 21:08:55 

SmoQ... gej nie gej...
ale ubranka z defami chyba po to sa zeby je nosic co?
zwłaszcza jak wbija w całe party :| bo 3 assków wjedzie spike za 700(+r 200dmg) thrust za 500(+200dmg) i co? nikt nie da rady :F
chyba ze ma 80lvl :]

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 21:34:20 

SmoQ napisał(a):
Eriev17 napisał(a):
Pacanson napisał(a):
Dobra panowie 'wannabepr0' nigdy nie mieliscie postaci 70 gowno wiecie o tej grze mozecie mi possac sutka. Nigdzie nie napisalem ze 0000000 nie byl legenda, jezli tak to mi zacytuj. co do BOOOOOOO, tego to juz w ogole prosze mi nie wspomniac, bo gdyby sma gral to by byle kto zjadl. Bo wiesz jak on minoruje? on kombuje a kolega ma myszka minora wciska....(2 razy kilk) tak wiec LOL. Pewnie panie obronco 7x0, mowisz ze byl dobry bo wyalczyl z koles co mial rapa+8 a zobacz jakie mial buty i rekawice, fp hmm biegal bo lubi? na kazdego vs i tak dalej zakladal defy no to znok taki pr0? Nie mowie ze nie byl dobry, bo na swoj czas byl jednym z lepszych, jest legenda nigdzie nie powiedzalem ze nie jest, i nigdze nie powiedzalem ze jest gorszy odemnie, chociaz pewnie jest teraz bo nie gra.

Hmmm... po pierwsze nie chce byc pr0 bo nie gram juz w ta gre od dawna, sa niestety wazniejsze rzeczy niz Knight Online, widze ze pomalutku zaczynasz to zauwazac (czyt. twoj avatar). "Nigdy nie mieliscie postaci na 70" - jesli to bylo kierowane do mnie to lepiej edit, bo bys sie k.urw.a niezle zdziwil...
Calkiem mozliwe ze podczas krecenia filmikow przez Mr.80 graja na nim 2 osoby, ale czy masz wszelka pewnosc ? Jakis k.ur.wa chociaz dowod ? **** rowno i nic z tym nie zrobisz...
Dla mnie jedyna irytujaca rzecza jest to ze Ty ciagle wszystkich "obrazasz". Mowisz ze ktos jest "nikim" "slabiakiem" jak sam byl bys Bogiem...
Jesli chodzi o Godless~ to wedlug mnie nie jest jakis pr0 skillerem, jest dobry, ale jego itemy ownuja wszystkich - a nie skill... Widzialem wielu lepszych...
Legenda Beramusa jest oczywiscie HitMachine, to byl czlowiek o nieprzecietnym skillu...

[ Dodano: 2007-06-22, 22:06 ]
Kiszki napisał(a):
Parabola > All

Hmm... gdzies kojarze czlowieczka. Nie **** kiedys na ctrl minorze ??
Tak mi sie wydaje ze widzialem jego filmiku jak biegal z ctrlem, ale skilla przy tym tez mial bardzo dobrego...

sluchaj buraku,nie tym tonem synku do niego,ile ty masz lat?
jak juz nie grasz to sie **** od graczy co potrafia grac,zazdroscisz mu?
ja wiem co on potrafi i gwarantuje ci ze bys sie zdziwil troszke.
a co do 7x0 to jest gej straszny,tak jak wszyscy askowie co uzywaja itemow z defami.
wiec **** przestan **** ze wiesz wszystko i krytykujesz coś czego sam lepiej byś nie zrobił.chyba ze pokazesz co umiesz?
mędry sie znalazł

[ Dodano: 2007-06-26, 02:01 ]
a co do HitMachine jak byś kupil postac na tym lvlu lub tez wykoxpil i mial takie itemy na ten czas co jeszcze nikt nie widzial 70 to bys tez byl cfaniak.
przeciez on zawsze noobow wycinal,a jak ludzie porobili 70 to usunol sie w cien(przestal grac) wiec jest zalosny.na filmie zakladac full def zeby pojechac cale party?
chyba skila pro nie mial.LUL
a i jeszcze apropo GodLesTurtle.
on nie robi filmow(chyba)
ale nie widzialem lepszego aska na bera(no oczywiscie sprzet ponad wszystko)
a jezeli sie ma wszystko+9 i bizuterie+3 to nawet skila nie trza xD

Buraku to mozesz mowic do kolegow z piaskownicy, bo z Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze tam czesto przebywasz i powinienes tam zostac na dluzej. Jesli Ci przeszkadzaja itemki z defami to powiedz Twojemu koledze Pacansonowi zeby ich nie uzywal... Jak HitMachine wbijal 70 lvl do juz bylo kilku takich co ten lvl posiadali, ale nvm... "Jak inni zrobili 70 to usunal sie w cien" - przestan byc zalosny i sie osmieszac, bo nie przestal grac... ostatni filmik robil na 74-75 lvlu... Skila mial takiego ze bez zbroi by Cie rozjebal i to Ci gwaratnuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 21:38:11 

wole zeby zdjol uniqi niz zbroje bo wiecej mu daja :P Nie uzwam spear defow na vsach chyba ze jest ich wiecej z 7x0 uzywal do vs. Sinem tez nie uzywalem ale gdy gral 7x0 to byly inne czasy. HitMachine poza tym ze byl koxperem to dupowal. Dzieki niemu wile turkow umie combo ;]

Ostatnio edytowano 2007-06-26 21:39:50 przez Pacan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 21:39:40 

Pochwały: 4
SmoQ spuść z tonu troszeczkę, dobrze ci radzę. Kłóćcie się, ale na poziomie, bez wulgaryzmów
a żeby już całkiem ok było to przenoszę temat do flame, teraz możecie się kłócić
<P> Podzieliem te tematy, troche respektu dla mojego uber filmu :P

Ostatnio edytowano 2007-06-26 21:43:47 przez Elaviart, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 22:21:20 

Pacan... 7x0 uzwał defów na vs. a skad pewnosc ze jego przeciwnicy nie uzywali :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 22:30:51 

szczerze to mnie ten kolo jebie,ale nie pozwole zeby taki ciec pierdolil o moim ziomku tak.
a jesli chodzi o spear defa to jestescie przykrzy,defy sa tylko dla noobow co nie potrafia grac i probuja byc pro przez takie cus.
wali mnie to czy mnie zbanujecie czy nie ale respect dla ziomow musi byc,wiec bronie swojego.
apropo tego frajera jeszcze,sluchaj cieciu takim tonem to sobie do mamy albo do psa mow,zreszta mozesz possac :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 23:11:13 

SmoQ napisał(a):
szczerze to mnie ten kolo ****,ale nie pozwole zeby taki ciec **** o moim ziomku tak.
a jesli chodzi o spear defa to jestescie przykrzy,defy sa tylko dla noobow co nie potrafia grac i probuja byc pro przez takie cus.
wali mnie to czy mnie zbanujecie czy nie ale respect dla ziomow musi byc,wiec bronie swojego.
apropo tego frajera jeszcze,sluchaj cieciu takim tonem to sobie do mamy albo do psa mow,zreszta mozesz possac :lol2:

Juz nie bede wiecej rozmawial z nim, bo to nie ma najmniejszego sensu... Pacan tego kolegi to szczerze wspolczuje... Gdzie go Wy znalezliscie...
Nigdy o Pacanie nie mowilem ze nie ma skilla, bo wedlug mniej jest bardzo dobrym graczem, nigdy nie mowilem inaczej... Nie mialbym z nim szans grajac kazda klasa postaci, chyba ze mag vs mag :D Jedyne co krytykowalem u niego to zachowanie na forum...
ale Ty nawet ze zrozumieniem nie umiesz czytac, wiec podziekuje za konwersacje z Toba...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 23:15:09 

Pochwały: 1
SmoQ przesadzasz w stosunku do Eriev17 -a. troche szacunku mu sie nalezy.
zero jak i hitmachine jak na swoje eczasy potrafili sie wybic a dziesiejsze czollgi dopiero teraz potrafia a wczesniej ssaly.
nie ma co porownywac bo gra i umiejetnosci graczy caly czas posowaja se do przodu wystarczy porownac statystyki np. ile osob combowalo kiedys a ile teraz, ilu askow jechalo na mc a ilu teraz... i tak w nieskonczonossc. :]

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 23:42:38 

Cytuj:
No http://www.youtube.com/watch?v=hjaLkXSB7QM - tutaj BOOOOOOOOOOOOOOOO bije Titana DS'a i DM'a na minorze... wiec nie ma problemów... tankował jak warek :)

Nie wtręcam się do tej bójki wcale , bo mnie ona iebie. tylko jedno mnie interesuję ile te pacansony te boooooo graję już w tę gre?????? ten filmik wymiata, jak na mnie czyli noobie z 44lvl robi zaiebiste wrażenie, na was też(to pytanie było do noobow i do no tych zaiebistych graczy)? aha ile wy już ku...wa gracię w tę grę że tyle do h.. o niej wiecie ? rzucacie jakieś nazwy 7x0 pro0000000 w 50% waszych tekstów nie wiem o co wam wogóle chodzi :P, ten booooo jak maszyna ich wszystkich sam jeden rozpier.... faktycznie jest taki dobry? nie wierze bym mógł sam tylu rozwalić , chociaż... jak gra dla jednego stanowi życie to może faktycznie miszcz z niego może być ,ktokolwiek z was high leveli umiał by odje...bac takie cos? omg
a jeszcze jedno (film beznadziejna jakość ;/) ,ten boooooo jaka to profesja? i czy zaawansowany warrek ,albo jaka kolwiek inna prof ,mógłaby też coś takiego odwalić ;D?
Gram w ko 2,5 tyg i z tego co widzę to w porównaniu do was high-lvl to ja h... wiem :ble:
wy na poczętku też byliście nobami :ble:,ogólnie chyba nikt nie zaprzeczy że gość ma super umięjtności, można se narobić kompleksów patrzęc na takie coś ;(

az mnie cisnie ,Żeby zagrać w cokolwiek
,Żeby wcięgnęć :S
,Żeby wypić kawe
,wpie.rdalać 100% Żarcia a nie 30%
,kur*a mać full hard pwners :S ,
u hu hu u hu hu patyczki płomyczki u hu hu u hu hu patyczki płomyczki
18 lat Życia stracone... koniec z tym

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-26 23:56:32 

Pochwały: 1
7x0 to taki skrot od nicka 0000000 (siedem zer ) -legendarny gracz z aresa. poszukaj jego fillmikow np. na youtube a dowiesz sie dlaczego. booooooo to assasin jego potega polega nie tylko na wysokim levelu ale rowniez na super minor combo. do lozy vipow z dawnych czasow mozna zalizyc tez HitMachine z beramusa, jego fennomen jak i 0000000 poleggal na tym, ze w czasach kiedy panowalo zacofanie i slabe uzbrojenie wsrod graczy oni nadrabiali nowatorskimi ummiejetnosciami jak i sprzetem.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-27 00:19:34 

woju_PL napisał(a):
na wysokim levelu ale rowniez na super minor combo.

jego potega to kolega ktory razem z nim minora wciska.
maciekpl napisał(a):
Gram w ko 2,5 tyg
pomonoz przez 52.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona