Eriev17 napisał(a):
Pacanson napisał(a):
Dobra panowie 'wannabepr0' nigdy nie mieliscie postaci 70 gowno wiecie o tej grze mozecie mi possac sutka. Nigdzie nie napisalem ze 0000000 nie byl legenda, jezli tak to mi zacytuj. co do BOOOOOOO, tego to juz w ogole prosze mi nie wspomniac, bo gdyby sma gral to by byle kto zjadl. Bo wiesz jak on minoruje? on kombuje a kolega ma myszka minora wciska....(2 razy kilk) tak wiec LOL. Pewnie panie obronco 7x0, mowisz ze byl dobry bo wyalczyl z koles co mial rapa+8 a zobacz jakie mial buty i rekawice, fp hmm biegal bo lubi? na kazdego vs i tak dalej zakladal defy no to znok taki pr0? Nie mowie ze nie byl dobry, bo na swoj czas byl jednym z lepszych, jest legenda nigdzie nie powiedzalem ze nie jest, i nigdze nie powiedzalem ze jest gorszy odemnie, chociaz pewnie jest teraz bo nie gra.
Hmmm... po pierwsze nie chce byc pr0 bo nie gram juz w ta gre od dawna, sa niestety wazniejsze rzeczy niz Knight Online, widze ze pomalutku zaczynasz to zauwazac (czyt. twoj avatar). "Nigdy nie mieliscie postaci na 70" - jesli to bylo kierowane do mnie to lepiej edit, bo bys sie k.urw.a niezle zdziwil...
Calkiem mozliwe ze podczas krecenia filmikow przez Mr.80 graja na nim 2 osoby, ale czy masz wszelka pewnosc ? Jakis k.ur.wa chociaz dowod ? **** rowno i nic z tym nie zrobisz...
Dla mnie jedyna irytujaca rzecza jest to ze Ty ciagle wszystkich "obrazasz". Mowisz ze ktos jest "nikim" "slabiakiem" jak sam byl bys Bogiem...
Jesli chodzi o Godless~ to wedlug mnie nie jest jakis pr0 skillerem, jest dobry, ale jego itemy ownuja wszystkich - a nie skill... Widzialem wielu lepszych...
Legenda Beramusa jest oczywiscie HitMachine, to byl czlowiek o nieprzecietnym skillu...
[ Dodano: 2007-06-22, 22:06 ]Kiszki napisał(a):
Parabola > All
Hmm... gdzies kojarze czlowieczka. Nie **** kiedys na ctrl minorze ??
Tak mi sie wydaje ze widzialem jego filmiku jak biegal z ctrlem, ale skilla przy tym tez mial bardzo dobrego...
sluchaj buraku,nie tym tonem synku do niego,ile ty masz lat?
jak juz nie grasz to sie odpierdol od graczy co potrafia grac,zazdroscisz mu?
ja wiem co on potrafi i gwarantuje ci ze bys sie zdziwil troszke.
a co do 7x0 to jest gej straszny,tak jak wszyscy askowie co uzywaja itemow z defami.
wiec ... przestan pierdolic ze wiesz wszystko i krytykujesz coś czego sam lepiej byś nie zrobił.chyba ze pokazesz co umiesz?
mędry sie znalazł
[ Dodano: 2007-06-26, 02:01 ]a co do HitMachine jak byś kupil postac na tym lvlu lub tez wykoxpil i mial takie itemy na ten czas co jeszcze nikt nie widzial 70 to bys tez byl cfaniak.
przeciez on zawsze noobow wycinal,a jak ludzie porobili 70 to usunol sie w cien(przestal grac) wiec jest zalosny.na filmie zakladac full def zeby pojechac cale party?
chyba skila pro nie mial.LUL
a i jeszcze apropo GodLesTurtle.
on nie robi filmow(chyba)
ale nie widzialem lepszego aska na bera(no oczywiscie sprzet ponad wszystko)
a jezeli sie ma wszystko+9 i bizuterie+3 to nawet skila nie trza