Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-18 09:34:58
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-25 06:44:12 

LighT napisał(a):

Ale faktycznie IK stacza sie...

stacza to sie twoja stara jak sie denaturatem napier(d)oli - IK ma sie dobrze czy sie to komu podoba czy nie.

LighT napisał(a):
ance i IK banda zgredow ?

tego nie wiem - z ancow nie znam nikogo bo jakos nie dawali mi sie we znaki - poza tym tymi przyglupami sorixem i medykiem (akurat na przyklad gracza o xywie KmicicPL mam za wporzo czlowieka - a jest albo byl z ance), a co do IK to jestem zgredem i jest mi z tym dobrze, a jechac bede po kazdym ktory bedzie probowal wlezc mi w droge.

..::SORIX::.. napisał(a):
eee muma co do toma :D poczytaj se moj topic gdzies tam byl jak tom po mnie jechal **** wie czemu :D

Tu jest link jakby ktos chcial se zobaczyc za co zjechalem tego buraka
(w skrocie - za caloksztalt osiagniec za anty IK) i jak zwykle je(b)any looser proboje robic z siebie meczennika:
http://www.knightonlineworld.pl/viewtopic.php?t=317347

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-25 10:12:44 

Pochwały: 74
Tom_V napisał(a):
stacza to sie twoja stara jak sie denaturatem napier(d)oli -

jak mawial poeta - "zluzuj poslady"...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 13:45:06 

Tom_V napisał(a):
stacza to sie twoja stara jak sie denaturatem napier(d)oli - IK ma sie dobrze czy sie to komu podoba czy nie.

Pisze z innego konta :D

lol odpusze, bo 5 lat nie mam... naprawde wętpie że masz 25

Tom_V napisał(a):
poza tym tymi przyglupami sorixem i medykiem

Tu czegoś nie rozumie na moj bardzo krótki czas gry, Ty myślisz że jak Cie cos wkurzy to wyzywasz lol - to wiedz, że akurat ze mna tez sie nie zadziera, tylko ja mowie w stylu" k.urwa wy.pierdalaj" a nie wyzywam jak dziecko :S i jeszcze jedno ... ten "nasz konflikt" zaczęłeś TY, bo Cie wogole nie znalem i byłem w niepolskim klanie... a wlasnie ty nie wiem z jakiej racji nawięzałeś do walki między Ancami a IK

Jeszcze jedno do mumy... nie chce mi sie cytować już :P ale wspominales cos o polakach porozrzucanych po tureckich i angielskich klanach, jak widzisz w tej sytuacji nawet w zgdodzie niektorzy przedstawiciele IK zaczynaja walke...

A ja byłem nastawiony pokojowo, a nawet przyjaznie
Bo juz nieraz uratowalem niektorym dupe... jak mieliscie nowego na 70 lvlu heh po rozmowie z nim chyba o zasadach nie wiedzial... na apo poszedł na obiad i gdyby nei moj spam heal przez ponad 2minuty by se dedl przez lurera G.Golema , inny przypadek... jak wasz asek w Ardreamie przegrywał Vsa to mu dałem spama i ledwo co wygral.... aaa i jak mieliscie klan party, to sobie z nudow przebiegajęc pakoałem jakie malice

wniosek taki ( z mojej dotychczasowej gry, bo przeszlosc mnie nie obachodz poniewaz jej nie widzialem) Wszytkie problemy robi ogolnie IK, bo baprawde nie znam ludzi, ale jak widze takiego Toma to mi sie niedobrze robi , co taki idiota wymysli znowu O.o

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 15:44:10 

Tom_V napisał(a):
stacza to sie twoja stara jak sie denaturatem napier(d)oli

niesmaczne :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 15:55:28 

to dokladnie niesmacznie jak sie wyzywjcie to nie wlaczajcie w to osob 3 ;s :F

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 19:52:19 

Pochwały: 6
H3aL3r43v3r napisał(a):
A ja byłem nastawiony pokojowo, a nawet przyjaznie

Ja tez bylem pokojowo nastawiony i nadal jestem, wiadomo ze czasem kogos poniesie :] Wole miec kumpli niz wrogow :P

Powinniscie zapomniec o konfliktach miedzy sobię bo prowadzi to tylko do gorszego flamu.... takie jest moje zdanie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 20:02:29 

To po co na forum wklejac ssy jak ktos was wyzywa,nie lepiej sobie to wyjasnic,poczekac az dana osoba ochłonie,albo zgłosic do lidera a nie tworzyc nastepne topici jacy to oni sa niefajni i wulgarni .Mogło by to (chociaz troche) pomóc.
Tak mysle

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 20:43:12 

Ja jestem kulturalny przy swojej dziewczynie albo osobach ktore na to zasluguja, ale przy roznego rodzaju smieciach ( 0 respektu i kultury bo po prostu nie zalsuguje).... Ik kulturka 100% dziendobry se mowimy itp....:P

btw. Konfident pier.dolony....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-27 21:43:08 

omg... jak by SSsow nie bylo , to by wszyscy pisali ze nie ma o czyym gadac bo nie ma dowodow... jakos nie moge spotkac roba, bo jako lider dobrego klanu( ze wzgledu na rank) mysle ze wyrazilby swoje zdanie na ten temat... a nie bede pisal do niego priva jak jest na merch w mora -_-

"nie gram z bylymi ancami ch.uj ci w d/upe je,bany ped.ale" - mysle ze to wszystko wyjasnia, trudno zdobyć kumpli tak myslacych :S

tom jak sobie zmienie nicka to będzie ok ? omg zal... rozumiem dowalac sie do kogos jak sie jest w skloconych klanach, ale ja W TAKIM NIE JESTEm - czy to trudno zrozumiec >:[

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 00:01:51 

Pochwały: 2
Skoro tak bardzo zalezy ci na mojej opini na ten temat to ci powiem ze od dawna obserwuje twoja glupote i odkad znalazles to forum to bezustannie sie do nas dopiepszasz. A teraz zaczepiasz moich klanowiczy i oczekujesz ze jak sie nadal bedziesz przy.pier.dalal to wreszcie otworzy sie twoje upragnione eldorado na exp z nami. Niestety ale musze cie zmartwic bo od kiedy to takie zero jak ty smie zaklucac nasz spokuj. Bezustannie nas zaczepiasz a gdy ujadasz to myslisz ze ktos bedzie mily w zamian, odpi.erd.ol sie wreszcie raz na zawsze. Jestem ciekaw kiedy ta mysl dotrze do ciebie : odwal sie i bedzie po sprawie . Nie moja wina ze Tom cie nawet olac nie chcial i przestan sie mnie czepiac i wieszac mojej nogawy jak rozpuszczony bachor. Po cos go zaczepial, po co cie ryj swedzi, skoro go zaczepiles to niestety ale musiales byc przygotowany na takie potraktowanie, bo gdybys lapami nie pisal do niego tylko zajal je czyms innym to napewno by nic do ciebie nie napisal. Sam widzisz ze stykanie sie z takimi ludzmi jak ty powoduje tylko same problemy. Niecierpie glupoty i zadufania w sobie jestes nikim a chcialbys wiekszych od siebie ustawiac pod swoje kopyto. Nie odzywaj sie wiecej do nas wtedy napewno nikt sie nie bedzie odzywal z naszych do ciebie. Mowisz ze nie powinien podkreslac ze z toba nie expi to po cos do niego pisal. On grzecznie wyszedl z party nic wiecej wiec po co cie lapy swierzbily. Szkoda tylko ze zmarnowalem te pare minut by ci wyjasnic tak oczywiste rzeczy

PS niewierze by to do ciebie trafilo nawet nie mam takich zludzen ztad ta moja pewnosc ze marnowalem tylko czas na pisanie, bo gdybys mial rozumiec tak proste rzeczy to przeciez nigdy by do tego nie doszlo. Czyli nigdy bys nie zaczepil mojego klanowicza

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 01:25:37 

Rob_Lov napisał(a):
otworzy sie twoje upragnione eldorado na exp z nami.

co ? :lol2: sorry ja chce spokoju a nie expic z wami...
Rob_Lov napisał(a):
Niecierpie glupoty i zadufania w sobie jestes nikim a chcialbys wiekszych od siebie ustawiac pod swoje kopyto.

widze zadufanie u ciebie...
Rob_Lov napisał(a):
Nie odzywaj sie wiecej do nas wtedy napewno nikt sie nie bedzie odzywal z naszych do ciebie

Co po co widze pytania na pm do mnie czy ance upadly ( bo mnie tam nie ma) ?
Rob_Lov napisał(a):
Mowisz ze nie powinien podkreslac ze z toba nie expi to po cos do niego pisal.

no kur.wa napisalem mu potym jak on napisal ze nie expi ze mnę :twisted:

No i koniec tematu :) JAKI LIDER TAKI KLAN:D ( z wyjętkami , bo naszczescie nie wszyscy tacy sa :/ ) thx i niech Ci co szukaję zaczepki odpi,erdolę sie ode mnie.

ik ma tylko 1 "+" - ze jestescie za sobę, ale to jest plus w minusie , bo jakbyscie mieli koxpa to WIELKI :lol2: :S lider stwierdzilby ze np. ja sie dopie.ralam i mam schizy...
Twoj poziom wypowiedzi tez wskazuje na wielkość kultury...bo takich chamow to trudno spotkac :) Nie bede zbierac stwierdzen jakie poszly w moim kierunku... ale ja nikogo nie obrazilem i jeszcze raz powtorze ODPIER,DOLCIE SIE ODE MNIE

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 06:20:32 

Pochwały: 2
Tćaaa widze w jakim spokoju chcesz expic, az zaczepiasz moich ludzi. Poprostu swedzi cie ryj i nic wiecej. Tym durnym kolejnym postem udowodniles ze jestes zbyt maly by cie powaznie traktowac. Tak jak sadzilem nie zrozumiesz nigdy teg co sam piszesz wiec niepotrzebnie marnowalem czas na pisanie. Ty pierwszy nie tylko w tym temacie glupi maly gnoju zaczales jechac po moim klanie, po mnie i po klanowiczach. Ty nie chcesz spokoju i gdybys nie chcial z nami expic to nigdy by cie lapy nie zaswierzbily by odezwac sie do Toma. Niestety z pm widac ze pierwszy to zrobiles. No i u ciebie wlasnie widze zadufanie bo pierwszyt szukasz zeby cie skopac a gdy sie to dokona to oglaszasz swiatu ze nieszukales zaczepki. Lepiej dziecko najpierw zacznij rozumiec co sam chcesz powodowac i odwal sie ty, nie my bo przesledz swoje posty wczesniejsze, nie tylko w tym temacie . Za kazdym razem pierdolisz jakby ... szmaty gryzl. Ja w kazdym razie ciesze sie ze nigdy cie nie wzialem do glownego, bo dzis musialbym sie uzerac z taka mala menda. Jesli chodzi o + u ciebie to jest jeden ze w realu jestes taki sam a co za tym idzie masz ciezkie tam zycie udawadniajac na kazdym kroku ze jestes zerem i wrzeszczac gdy ktos ci przypomni jaka jest rzeczywistosc. Jestes nikim i twoje uczynki nie pozostawiaja zadnej watpliwosci. A mianowicie tak ci sie podobala klotnia we wczesniejszym wydaniu ze teraz prowokujesz na swoj ryj caly klan. Co do micha to niewiem co mu odpowiedziales dokladnie ale nic milego w kazdym razie. Na szczescie mich jest na tyle madry by nie obsmarowywac cie bo po szczeniacku mu odpowiedziales. Prawda jest taka ze szukasz wrogow i ich znalazles. I nadal bede utrzymywal gdybys maly gnoju nie szczul na siebie to by bylo wszystko wporzadku. Nieprowokuj mnie wiecej i niezmuszaj do odpowiedzi bo ja cie juz niewidze jestes tylko malym glupim gnojem ktorego nic nigdy niczego nie nauczy. Nie pisalbym tego gdybys mnie nie sprowokowal wielokrotnie w swoich wczesniejszych postach rowniez. W ktorych niejednokrotnie szukasles guza. To ty pamietaj by nas omijac i to ty przestan nas zaczepiac. Jednym slowem sam sie odpierdol i nie prowokuj.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 12:37:35 

Pochwały: 1
omg .. furher ... klapki na oczy i tylko swoje ...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 13:25:04 

Po co sie udzielasz tutaj kabanie ?? Zaden z naszych czlonkow nie zaklada glupich tematmow tylko wy... nie zauwazyliscie tego??

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 16:57:55 

nie WY tylko JA lub ONI... wez se zobacz gzie teraz gram =_=

Rob sam jesteś małym gnojem, bo tylko potrafisz wyzywać jak Ci sprawa wymyka sie spod kontroli... i za duzo fantazjujesz :lol2: Nie moja wina, że ten Tom to jedno wielkie zero jezeli tylko potafi wyzywac jak mu cos nie podpasi , nie zauwazyles ze ja sobie tez nie dam w ciula robic ?

Jezeli chodzi o micha to nic mu nie odpisalem albo odpisałem tak : " ? " - wiesz co onzacza ten znak... dalej nie pisal W TAKIM UKLADZIE RZECZY TO JA POWINIENEM GO ZJECHAC JAK TOM MNIE !

zalllll... wielki rob omg i Tom - dwa debile, myslisz ze masz wiekszy lvl - co jestes bogiem ? Ja gre nie traktuje jak zycie to JEST GRA, problemy robic z niczego

zeby nie bylo niedomowien... dalem ten post aby bylo wszystko wiadomo i nie zaprzecze ze wiedzialem ze to sie tak zakonczy... jedno jest pewne - sam spowodowales klotnie miedzy graczami tymi twoimi zje.banymi zasadami ... i ja GN>OJU nie bede sie trzymac z daleka od Ciebie i Toma - bo jak narazie do kogo innego nic nie mam... Wy ku.rwy sie trzymajcie z daleka ode mnie - jak gramy to gramy, od teraz robie tak jak wy!!! :freak:

Edit... z ciekawosci luklem na moje stare posty... nie widze tam duzego dowalania sie do was...ale jedno zauwazylem: jak wystartowalem priestem i chcialem isc do was to assit suba zwyzywal od szmat ance sub ancow i ally - na szczescie bylem wtedy w ally chyba 1 miesiac magiem ktorym skonczylem, wiec juz wiedzialem co nieco... moze to tez usprawiedliwisz ? wy( wytrenowani IK z pewna wladza) tylko potaficie wyzywac JAK DZIECI , taki klan to zero jak wyzywa od szmat inny polski klan do nowego gracza nie wiedzęc ze byl w tym klanie(ally)... członkowie tworzę wizerunek, dobrze ze macie w porzędku ludzi, bo jak by byli tam typu TY i TOM
to no comments, klan ma poziom dzieki innym, dzieki tobie bylby wielkim zerem z zadufanym w sobie liderem ktory mysli ze wszystko ma nad sobę :lol2:

Ostatnio edytowano 2007-07-28 17:36:42 przez H3aL3r43v3r, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona