Tom_V napisał(a):
stacza to sie twoja stara jak sie denaturatem napier(d)oli - IK ma sie dobrze czy sie to komu podoba czy nie.
Pisze z innego konta

lol odpusze, bo 5 lat nie mam... naprawde wętpie że masz 25
Tom_V napisał(a):
poza tym tymi przyglupami sorixem i medykiem
Tu czegoś nie rozumie na moj bardzo krótki czas gry, Ty myślisz że jak Cie cos wkurzy to wyzywasz lol - to wiedz, że akurat ze mna tez sie nie zadziera, tylko ja mowie w stylu" k.urwa wy.pierdalaj" a nie wyzywam jak dziecko

i jeszcze jedno ... ten "nasz konflikt" zaczęłeś TY, bo Cie wogole nie znalem i byłem w niepolskim klanie... a wlasnie ty nie wiem z jakiej racji nawięzałeś do walki między Ancami a IK
Jeszcze jedno do mumy... nie chce mi sie cytować już

ale wspominales cos o polakach porozrzucanych po tureckich i angielskich klanach, jak widzisz w tej sytuacji nawet w zgdodzie niektorzy przedstawiciele IK zaczynaja walke...
A ja byłem nastawiony pokojowo, a nawet przyjaznie
Bo juz nieraz uratowalem niektorym dupe... jak mieliscie nowego na 70 lvlu heh po rozmowie z nim chyba o zasadach nie wiedzial... na apo poszedł na obiad i gdyby nei moj spam heal przez ponad 2minuty by se dedl przez lurera G.Golema , inny przypadek... jak wasz asek w Ardreamie przegrywał Vsa to mu dałem spama i ledwo co wygral.... aaa i jak mieliscie klan party, to sobie z nudow przebiegajęc pakoałem jakie malice
wniosek taki ( z mojej dotychczasowej gry, bo przeszlosc mnie nie obachodz poniewaz jej nie widzialem) Wszytkie problemy robi ogolnie IK, bo baprawde nie znam ludzi, ale jak widze takiego Toma to mi sie niedobrze robi , co taki idiota wymysli znowu O.o