Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-22 01:03:13
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-06 21:38:37 

FrozeN1541 napisał(a):
btw to Ty ****.alasz po serverach nie ja... sry... dajesz sie wydymac turasom... muahahahahah ja czekam na caly czas na 1vs1 z Toba, nikt Ci nie pozyczy chara? widac jak Ci ufaja i ile dla nich znaczysz... Chyba jak dla wszystkich

tak ja sp.ierdalam po serwach yhym przed Toba...
to sie zastanow bo najpierw mowisz, ze chcesz bambusa potem, ze zeltora chcesz dorwac teraz mnie... wiesz powiem Ci, moze i by mi pozyczyli chara, ale teraz to malo wazne bo i tak mam problemy z netem i nie gram... i wydaje mi sie, ze ufaja mi ja nie podpierdalam rofów na logosie i mdkow +8 clanowiczowi na olympi^_^ a co do zeltora bo zapewne wspomnisz oddalem mu za wszystko kase ;) nie udalo sie w itemach to byly chociaz pieniadze... a wracajac do zaufania to niech Ci pozyczy jakis turecki wojek z insanity swojego chara do vsa z HFem skoro askiem sie boisz, co nie dadza Ci? widac, ze gownem dla nich jestes :) Tasmanian i LuckyStrike duzo nam o Tobie mowili buahahahaha

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-06 22:26:22 

FrozeN1541 napisał(a):
free na girakonie pokazales co potrafisz sinem... to samo makler... wiec nie mow o Girakonie lol... A Pathos/Olimpia mowilem ze wam lepiej szlo i priest warek wiecej robicie, niz sinami... Ale Girakon to byla wasza porazka... Przykro mi... :cool:

albo nie umiesz czytac, albo jestes glupi - ew jedno i drugie. Porazka to Ty zawsze byles, gdziekolwiek sie nie spotkalismy ; ( i to Cie boli, zreszta chyba napisalem juz wszystko w moim dluzszym poscie i reszta to bedzie to samo tylko w inne slowa ubrane.

takze przypomne i powstaram sie powstrzymac od nastepnych postow, a za kazdym razem kiedy cos do mnie bedziesz chcial napisac to przeczytaj to:

Cytuj:
Przegladalem forum i przypadkiem tu trafilem, wow jestem slawny. Nie wiem czym tego typu topici sa powodowane, jedyne co mi przychodzi na mysl to kompleks. Wzajemnie piszecie miedzy soba jacy jestesmy beznadziejni, no skillowi. Pojawily sie 2 nowe watki, ze tylko na filmikach cos pokazywalismy i ze nam sinkami nie wyszlo. Co moge powiedziec, co bym nie powiedzial to i tak palanty z Oblivion powiedza ze "NIE", wiec jakby glebszego to sensu nie ma. Napisze tylko, ze sinkiem gralo mi sie duzo lepiej niz priestem, mialem nowego kompa - przed servem sporo siedzialem na charach kumpli zeby to jakos wygladalo. Niestety troche na marne, to ze studia sie zblizaja to wiedzialem, nie myslalem tylko ze w innym miescie. To jest powod (Mak beze mnie grac nie chce i nie bedzie).

Cos tam MachineGun sie otworzyl ze nawet na Pathosie ssalismy, no spoko - wytlumacz mi tylko dziecko skoro Mak jest taki beznadziejny to czemu na Pathosie nie przegral 1v1 (raz z 3gzo, zrewanzowal sie ladnym 5:0 2 tyg pozniej i na koniec z HolyGrailem w shardach+9 ^^ ). Ty miales 73? mak mial 71 z gorszym stuffem (roce+1 ftw), wkleic ci screena co pisales? ze to nie mozliwe i ze mak uzywa abyss potek xD (czy uzywa to widac bylo na movie), co bylo z reszta top warkow? SharpSolid z II+9, Zabuza.. itd itp - to co do Pathosa.

Mowiac o Girakonie, zaluje ze nie pokazalismy wszystkiego, nie zrobilismy filmiku i ze poszedlem do Annihilationu.. ta, po czesci dlatego mam prawie 63 lvl i nie mam mastera. Annihilation to tylko nazwa na Girakonie, z Pathosa przyszli - Obli, Gregg, ja i Makler - reszta to jakies wynalazli Obliego, no coz - nie wyszlo. Jak nie zapomne jak sie w KO gra to pozycze od kogos kiedys 2 sinki i skrece 10 minut z cz, tak zeby pokazac co moga 2 siny (naprawde duzo, dotychczas jedyny chyba filmik dwoch sinow skrecil Striker [vol 3 najlepsza ^^ ])

Nie chcialem tego postowac, bo po co - zaraz bedzie ze sie podniecili bo kogos zabili i screeny pokazuja, ale zaczyna sie gadka ze poki faktycznie GRALISMY na Girakonie to tez nam nie wyszlo, bla bla..

http://img406.imageshack.us/img406/3205/pkgl3.jpg (tak, duo, bez debuffera)

Ogolniej,

Takimi tematami jak ten NIC nie zmienicie, przydupasy HellFurego, ludzie, ktorym chcac-niechcac kiedys pojechalismy po psychice (aka FrozenDay - gdzies jeszcze mam ten filmik TownOrDie vs Enemy z Pathosa ~~ pokazales klase, teraz Ci to spokoju nie daje), podobna sytuacja ma sie z SapientesGladio. WY o nas i tak juz najgorzej mysliscie, Ci ktorzy nie maja zdania pozostana bez niego, a Ci ktorzy znaja nas z innej strony nadal beda twierdzic swoje... JAK JEST? JAK BYLO? To juz kazdy po cichu wie i nie gadajmy juz o tym. HF wybaczamy Ci twoj brak skilla z Olympii, te tematy na forum, w ktorych po 10 razy prosilismy, wrecz blagalismy z Elaviartem o 1v1 z Maklerem - jestes lepszy od Maklera ok? ^ ^ Mam nadzieje ze Ci lepiej, czesc!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-06 22:29:22 

Pochwały: 60
Zadziwiajęce, że z jednego tematu zrobiło sie tysięce wętków ;p ee nie lepiej pójść na piwo niż się kłócić ?? xD

Free powodzenia na studiach, czasem trzeba powiedzieć dość i zagrać w prawdziwę grę jakę jest real life ;p

P.S. szkoda że przestaliście z Makiem grać no ale koleje rzeczy :) mimo że wiele razy dostaliśmy od was w dupe będe miło wspominał ten czas ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-06 22:34:55 

Pochwały: 127
dać cat jakęś pokojowę nagrodę xD

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-06 23:31:29 

no co free? Girakon byl dla was za łatwy co? :rotfl: smieszny jestes, Ty jakies kompleksy masz... nie chce mi sie kontynuowac tego tematu z Toba, to beznadziejne...

a wiec Ty to Tobol, ten pr0 gracz ^^ ... no przyznam ze nie wiedzialem, jak chcesz z Toba tez moge... 1. pmowalem Diavole to niezbyt byl chetny do vs, wiec sam najpierw pogadaj z kolega czy bedzie bronic Twojej dupy 2.O konto z warkiem sie nie martw, tylko ja warkiem nigdy nie gralem i nie potrafie i w tym jest problem bo info mam do nie 1 typa z lnsanity i nic Ci do tego...

wogole to jak cos chcecie to pm w grze bo nudzi mnie taka gdka o niczym...
koniec mojego "postowania" tutaj -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-06 23:32:46 

Freestyler napisał(a):
HF wybaczamy Ci twoj brak skilla z Olympii, te tematy na forum, w ktorych po 10 razy prosilismy, wrecz blagalismy z Elaviartem o 1v1 z Maklerem - jestes lepszy od Maklera ok? ^ ^ Mam nadzieje ze Ci lepiej, czesc!

i to mowi typ co grał ciagle int priestem bueh :rotfl: jestem pełen podziwu

co do Girakona moze cos tam jako woj&priest znaczyliscie, ale jako siny to Frozen ma racje :P, co do "palantow i przydupasow" HellFurego powiem krotko ma za soba cały klan i to nie jeden a ty co? popros tureckich znajomych zeby sie tu zaczeli udzielac :D

< 3 :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 00:28:50 

taka jest roznica, ze ja nie potrzebuje tu wsparcia bo to nic nie zmieni. Przeciez to normalne ze ja napisze ze frozen to p1zda, obliviony leszcze, to obliviony i frozen napisza ze nie umiem grac. wlasnie dlatego napisalem w tamtym poscie ze prawde kazdy zna, tylko mowi inne rzeczy zeby przed innymi sie lepiej pokazac =) Jechalem was jak szmaty na Olympii, jechalbym i tu (moze nie 2v8 jak na olympii bo poziom ko sie wyrownuje, nawet turasy combo juz umieja, z minorem jeszcze gorzej - kwestia czasu). No ale nie gram juz bo inne rzeczy wzywaja, wiec mozecie otworzyc mordy jak bylo po odejsciu z Oly ^ ^ hf

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 00:32:29 

Pochwały: 14
FrozeN1541 napisał(a):
no co free? Girakon byl dla was za łatwy co?

ej ty masz uposledzenie umyslowe? Koles pisze w kazdym topciu co na niego najezdzacie ze stduje w krk i nie ma czasu na gre, wiec jego brat tez nie gra a wy ... teorie takie snujecie ze ja pierdole....
Jak wszyscy tak na maklera i free najezdzacie to znaczy za naprawde wam najebali w duposok, w kazdym kolejnym poscie to pokazujecie, niezle kompleksy macie.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 00:33:24 

Cat^ napisał(a):
Zadziwiajęce, że z jednego tematu zrobiło sie tysięce wętków ;p ee nie lepiej pójść na piwo niż się kłócić ?? xD

Free powodzenia na studiach, czasem trzeba powiedzieć dość i zagrać w prawdziwę grę jakę jest real life ;p

P.S. szkoda że przestaliście z Makiem grać no ale koleje rzeczy :) mimo że wiele razy dostaliśmy od was w dupe będe miło wspominał ten czas ;)

HEhe no co Ty chlopakom udal sie swietny flame :D jak dla mnie najlepszy poki co na tym forum :0 Nudno by bylo bez nich :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 09:48:16 

Pochwały: 74
Freestyler napisał(a):
Jechalem was jak szmaty na Olympii, jechalbym i tu

tutaj to akurat my was jechalismy... moze nie pamietasz jak pieknie spieprzaliscie na minorze albo co chwila Victor has defeted BringItOn, Valzur has defeted BringItOff za kazdym razem jak sie spotkalismy ?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 12:23:16 

"ok" x D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 12:53:17 

Pochwały: 74
nie no, nie chodzi mi o to zeby jakos umniejszyc wasze dokonania, bo jako duo wojek&priest serio kosiliscie. Ale co do askow to troche sie przeliczyliscie, nie da sie askiem swietnie nauczyc grac w kilkanascie tygodni. No i trzeba przyznac ze na girakonie jest dosyc wysoki poziom rywalizacji.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 13:23:29 
>.< Japierdole jak nie Olympia to Pathos jak nie Pathos to Girakon :|
Pamiętam, że free pisał gdzieś na tym forum, że pokarzę klase askami no cóż wyszło jak wyszło :P Ja tam Maklera i Free spotkałem 2 razy z czego raz w abbys :P Mieliśmy zawrzeć umowę nam nie pasowało więc Free napisał "Obi się wkurwił idziemy was wycięć" (obi - Oblivion <--- MAG !) Jak by nie było od nas z party nie padł nikt a od nich wszscy i chyba było 4:0 ^^.

Frozen piczo Seretsu to Tobol ^^ nicka zajumał :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 14:55:54 

Pochwały: 2
FrozeN1541 napisał(a):
no co free? Girakon byl dla was za łatwy co?

mowi to osoba co boi sie bic z workiem przed 70 pfff xD

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-07 15:12:04 

fana czym grasz? come! zajeb ze mna solowke!? nastepny madry... int priest czy mag?
...i mowie wam ze pmowalem wczoraj diavole i nie byl chetny bronic waszych dupsk... to nie moj problem muhahahah... Szukajcie innego jelenia co bedzie bronic priestow i magow z problemami... :rotfl:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Następna strona