free na girakonie pokazales co potrafisz sinem... to samo makler... wiec nie mow o Girakonie lol... A Pathos/Olimpia mowilem ze wam lepiej szlo i priest warek wiecej robicie, niz sinami... Ale Girakon to byla wasza porazka... Przykro mi...

albo nie umiesz czytac, albo jestes glupi - ew jedno i drugie. Porazka to Ty zawsze byles, gdziekolwiek sie nie spotkalismy ; ( i to Cie boli, zreszta chyba napisalem juz wszystko w moim dluzszym poscie i reszta to bedzie to samo tylko w inne slowa ubrane.
takze przypomne i powstaram sie powstrzymac od nastepnych postow, a za kazdym razem kiedy cos do mnie bedziesz chcial napisac to przeczytaj to:
Przegladalem forum i przypadkiem tu trafilem, wow jestem slawny. Nie wiem czym tego typu topici sa powodowane, jedyne co mi przychodzi na mysl to kompleks. Wzajemnie piszecie miedzy soba jacy jestesmy beznadziejni, no skillowi. Pojawily sie 2 nowe watki, ze tylko na filmikach cos pokazywalismy i ze nam sinkami nie wyszlo. Co moge powiedziec, co bym nie powiedzial to i tak palanty z Oblivion powiedza ze "NIE", wiec jakby glebszego to sensu nie ma. Napisze tylko, ze sinkiem gralo mi sie duzo lepiej niz priestem, mialem nowego kompa - przed servem sporo siedzialem na charach kumpli zeby to jakos wygladalo. Niestety troche na marne, to ze studia sie zblizaja to wiedzialem, nie myslalem tylko ze w innym miescie. To jest powod (Mak beze mnie grac nie chce i nie bedzie).
Cos tam MachineGun sie otworzyl ze nawet na Pathosie ssalismy, no spoko - wytlumacz mi tylko dziecko skoro Mak jest taki beznadziejny to czemu na Pathosie nie przegral 1v1 (raz z 3gzo, zrewanzowal sie ladnym 5:0 2 tyg pozniej i na koniec z HolyGrailem w shardach+9

). Ty miales 73? mak mial 71 z gorszym stuffem (roce+1 ftw), wkleic ci screena co pisales? ze to nie mozliwe i ze mak uzywa abyss potek

(czy uzywa to widac bylo na movie), co bylo z reszta top warkow? SharpSolid z II+9, Zabuza.. itd itp - to co do Pathosa.
Mowiac o Girakonie, zaluje ze nie pokazalismy wszystkiego, nie zrobilismy filmiku i ze poszedlem do Annihilationu.. ta, po czesci dlatego mam prawie 63 lvl i nie mam mastera. Annihilation to tylko nazwa na Girakonie, z Pathosa przyszli - Obli, Gregg, ja i Makler - reszta to jakies wynalazli Obliego, no coz - nie wyszlo. Jak nie zapomne jak sie w KO gra to pozycze od kogos kiedys 2 sinki i skrece 10 minut z cz, tak zeby pokazac co moga 2 siny (naprawde duzo, dotychczas jedyny chyba filmik dwoch sinow skrecil Striker [vol 3 najlepsza

])
Nie chcialem tego postowac, bo po co - zaraz bedzie ze sie podniecili bo kogos zabili i screeny pokazuja, ale zaczyna sie gadka ze poki faktycznie GRALISMY na Girakonie to tez nam nie wyszlo, bla bla..
http://img406.imageshack.us/img406/3205/pkgl3.jpg (tak, duo, bez debuffera)
Ogolniej,
Takimi tematami jak ten NIC nie zmienicie, przydupasy HellFurego, ludzie, ktorym chcac-niechcac kiedys pojechalismy po psychice (aka FrozenDay - gdzies jeszcze mam ten filmik TownOrDie vs Enemy z Pathosa ~~ pokazales klase, teraz Ci to spokoju nie daje), podobna sytuacja ma sie z SapientesGladio. WY o nas i tak juz najgorzej mysliscie, Ci ktorzy nie maja zdania pozostana bez niego, a Ci ktorzy znaja nas z innej strony nadal beda twierdzic swoje... JAK JEST? JAK BYLO? To juz kazdy po cichu wie i nie gadajmy juz o tym. HF wybaczamy Ci twoj brak skilla z Olympii, te tematy na forum, w ktorych po 10 razy prosilismy, wrecz blagalismy z Elaviartem o 1v1 z Maklerem - jestes lepszy od Maklera ok? ^ ^ Mam nadzieje ze Ci lepiej, czesc!