Pacanson napisał(a):
wiesz nieche nic mowic, ale od pewnego czau truki coraz szybcej expia, i tak dalej, od czasow ko gdzie 60 robilo sie 2miechy =D teraz 60 to kwiesta kilki dni. Jak sie pronwujesz do jakis noobow to wiesz Legenda 0000000 do 70 mial 30k np a potem biegal ze smokiem.
nie raczej mowie o przypadkach ludzie, ktorzy grali na tej olympi i po bardzo dlugim czasie konczyli z lvlem 65 np 70k..
[ Dodano: 2007-09-08, 18:09 ]scar napisał(a):
wiesz nie wiem ile masz np i czy nie mowisz o ludziach takich jak dark, ktorzy xp a nie pk osobiscie znam goscia co wbil 75 z 30k np =] pr0 co nie sie gra sie ma ale tez nie o tym chce powiedziec powiedz mi jedno porownywalnie idziesz na pk na olympi tera i w tym samym czasie powiedzmy (wiem nie mozliwe ale zakladamy, ze tak sie da) pkujesz na gira i teraz moje pytanie brzmi gdzie szybciej i latwiej nabijesz np ? jak dobrze wystartuje twoj klan na new servie tutaj mowa o obvilionie bo chyba tam grasz to czepanie np to nie problem dla takiego klanu bo po cz lataja ludzie z 5 okolice 60 bez mastera a twoj klan jest zgrany posiada lepsze lvl a turki nic nie maja to sie trzepie np czyz nie o to wszyscy jada po "Waflach", ze jak to okreslaja bija nooby na xp spotach ?
a no widzisz na to czekalem.. jasne, ze na Girakonie lepiej sie pkuje bo ludzie nie maja itemkow a lvle sę porownywalne

a zobacz czy z expem tak nie jest? nie latwiej sie expi w shelach z lvlem 75+ niz zaczynac od 1lvla i miec potem fp+6? dziwne, ze wiecej expa wbije ten na 75+:> ??