Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-20 15:34:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:55:24 

Pochwały: 7
"nie wieze" nice

Pouczasz kazda osobe ktora zrobi blad, a sam jestes nie lepszy... radze zmienic podpis, to cos o bledach :lol2:

Ostatnio edytowano 2007-09-08 17:56:00 przez Andaraste, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:55:51 

Pochwały: 5
seretsuXD skoncz szkole i dowiedz sie co to KUR..WA IRONIA JEST bo wiekszego mlokosa nie widzialem co ci poloniska umarla?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:55:57 

scar napisał(a):
oni sa jak anorektyczki maja 30 kg ale i tak mysla, ze sa grube

nie wiesz co mowisz ;)

[ Dodano: 2007-09-08, 17:57 ]
scar napisał(a):
seretsuXD skoncz szkole i dowiedz sie co to KUR..WA IRONIA JEST bo wiekszego mlokosa nie widzialem co ci poloniska umarla?

wiem co to ironia jest.. tylko mi chodzilo tam o co innego chcialem sie przyczepic do tego, ze z mniejszym lvlem i gorszymi itemami lvl sie bije wolniej

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:57:43 

Pochwały: 7
scar napisał(a):

ee?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 17:57:57 

chcesz wiedziec ile nabilem samemu w niecalem 2 miech ale co ci qrwa do tego w ile nabilem lol kolejny maniak xpienia bo w cz nie wychodzi wiesz co ja potrafie sie przyznac, ze mi w cz super nie wychodzi ale ty i twoja dupa czyli babus zyjecie w swiecie gdzie xp to jest to nie no idz pograj w wowa tam lubia takich jeszcze na serv pve

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:00:20 

scar napisał(a):
chcesz wiedziec ile nabilem samemu w niecalem 2 miech ale co ci **** do tego w ile nabilem lol kolejny maniak xpienia bo w cz nie wychodzi wiesz co ja potrafie sie przyznac, ze mi w cz super nie wychodzi ale ty i twoja dupa czyli babus zyjecie w swiecie gdzie xp to jest to nie no idz pograj w wowa tam lubia takich jeszcze na serv pve

ta dziwne to gdzie bilem EW jak nie w cz?? wiem wiem ironia chodizlo Ci tu o PK no to posluchaj npkow tez nie mialem wcale malutko bo niektorzy po 2 latach na olympi mieli tyle co ja tutaj po miesiacu ( nie mowie, ze jestem pr0 stwierdzam fakty)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:05:25 

Pochwały: 14
SeretsuxD napisał(a):
niektorzy po 2 latach na olympi mieli tyle co ja tutaj po miesiacu

wiesz nieche nic mowic, ale od pewnego czau truki coraz szybcej expia, i tak dalej, od czasow ko gdzie 60 robilo sie 2miechy =D teraz 60 to kwiesta kilki dni. Jak sie pronwujesz do jakis noobow to wiesz ;) Legenda 0000000 do 70 mial 30k np :) a potem biegal ze smokiem.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:05:52 

wiesz nie wiem ile masz np i czy nie mowisz o ludziach takich jak dark, ktorzy xp a nie pk osobiscie znam goscia co wbil 75 z 30k np =] pr0 co nie ^^ sie gra sie ma ale tez nie o tym chce powiedziec powiedz mi jedno porownywalnie idziesz na pk na olympi tera i w tym samym czasie powiedzmy (wiem nie mozliwe ale zakladamy, ze tak sie da) pkujesz na gira i teraz moje pytanie brzmi gdzie szybciej i latwiej nabijesz np ? jak dobrze wystartuje twoj klan na new servie tutaj mowa o obvilionie bo chyba tam grasz to czepanie np to nie problem dla takiego klanu bo po cz lataja ludzie z 5X okolice 60 bez mastera a twoj klan jest zgrany posiada lepsze lvl a turki nic nie maja to sie trzepie np czyz nie o to wszyscy jada po "Waflach", ze jak to okreslaja bija nooby na xp spotach ?

Ostatnio edytowano 2007-09-08 18:08:33 przez scar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:07:27 

Pacanson napisał(a):
wiesz nieche nic mowic, ale od pewnego czau truki coraz szybcej expia, i tak dalej, od czasow ko gdzie 60 robilo sie 2miechy =D teraz 60 to kwiesta kilki dni. Jak sie pronwujesz do jakis noobow to wiesz Legenda 0000000 do 70 mial 30k np a potem biegal ze smokiem.

nie raczej mowie o przypadkach ludzie, ktorzy grali na tej olympi i po bardzo dlugim czasie konczyli z lvlem 65 np 70k..

[ Dodano: 2007-09-08, 18:09 ]
scar napisał(a):
wiesz nie wiem ile masz np i czy nie mowisz o ludziach takich jak dark, ktorzy xp a nie pk osobiscie znam goscia co wbil 75 z 30k np =] pr0 co nie sie gra sie ma ale tez nie o tym chce powiedziec powiedz mi jedno porownywalnie idziesz na pk na olympi tera i w tym samym czasie powiedzmy (wiem nie mozliwe ale zakladamy, ze tak sie da) pkujesz na gira i teraz moje pytanie brzmi gdzie szybciej i latwiej nabijesz np ? jak dobrze wystartuje twoj klan na new servie tutaj mowa o obvilionie bo chyba tam grasz to czepanie np to nie problem dla takiego klanu bo po cz lataja ludzie z 5 okolice 60 bez mastera a twoj klan jest zgrany posiada lepsze lvl a turki nic nie maja to sie trzepie np czyz nie o to wszyscy jada po "Waflach", ze jak to okreslaja bija nooby na xp spotach ?

a no widzisz na to czekalem.. jasne, ze na Girakonie lepiej sie pkuje bo ludzie nie maja itemkow a lvle sę porownywalne ;) a zobacz czy z expem tak nie jest? nie latwiej sie expi w shelach z lvlem 75+ niz zaczynac od 1lvla i miec potem fp+6? dziwne, ze wiecej expa wbije ten na 75+:> ??

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:10:09 

btw co do mojego podpisu jest to akcja mora starego admina tego forum i dalej przy niej trwam a to, ze popelnie czasem bledy ortograficzne to normalne kazdy czasem je popelnia tym bardziej jak odpisuje szybko bo przez chwile tu bylo jak na jakims czacie O_o

[ Dodano: 2007-09-08, 18:12 ]
tak zgodze sie, ze xp z sprzetem jest szybszy i bezpieczniejszy ale tez zobacz to tylko najlepsi gracze potrafia sie pozadnie i szybko ubrac taki pacan w zyciu nie widzialem takiego sprzetu jaki on zalatwial ale mniejsza o to ale powiedz mi szybciej sie xp w party czy samemu bo ja bp xpilem samemu bo moj klan gral w godzinach nad ranem kiedy ja spalem to trzeba bylo xpic samemu nie pytaj dlaczego nie wychodzilem bo lubilem bande tych d3bili i maniakow :D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:23:13 

scar napisał(a):
wiesz nie wiem ile masz np i czy nie mowisz o ludziach takich jak dark, ktorzy xp a nie pk osobiscie znam goscia co wbil 75 z 30k np =] pr0 co nie ^^ sie gra sie ma ale tez nie o tym chce powiedziec powiedz mi jedno porownywalnie idziesz na pk na olympi tera i w tym samym czasie powiedzmy (wiem nie mozliwe ale zakladamy, ze tak sie da) pkujesz na gira i teraz moje pytanie brzmi gdzie szybciej i latwiej nabijesz np ? jak dobrze wystartuje twoj klan na new servie tutaj mowa o obvilionie bo chyba tam grasz to czepanie np to nie problem dla takiego klanu bo po cz lataja ludzie z 5X okolice 60 bez mastera a twoj klan jest zgrany posiada lepsze lvl a turki nic nie maja to sie trzepie np czyz nie o to wszyscy jada po "Waflach", ze jak to okreslaja bija nooby na xp spotach ?

i tu sie mylisz :) przez pierwsze 2-3 tygodnie jedyne np jakie dalo sie robic to bylo inwazje.
PRAWIE nie ma ludzi na girakonie :) dopiero niedawno jakos zaczeli wychodzic z emc i eslant .. ale to i tak strata czasu pkowanie na tym etapie gry:) Fakt jak juz sie kogos spotka w klan party to idzie jak splatka :D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:25:03 

przeciez to normalne, ze przez pierwsze 2-3 tyg jest tam prawie pusto i to mnie nie dziwi ale gira chyba jest juz dluzej niz 3-5 tyg ?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:42:23 

scar napisał(a):
wiesz nie wiem ile masz np i czy nie mowisz o ludziach takich jak dark, ktorzy xp a nie pk osobiscie znam goscia co wbil 75 z 30k np =] pr0 co nie sie gra sie ma ale tez nie o tym chce powiedziec powiedz mi jedno porownywalnie idziesz na pk na olympi tera i w tym samym czasie powiedzmy (wiem nie mozliwe ale zakladamy, ze tak sie da) pkujesz na gira i teraz moje pytanie brzmi gdzie szybciej i latwiej nabijesz np ? jak dobrze wystartuje twoj klan na new servie tutaj mowa o obvilionie bo chyba tam grasz to czepanie np to nie problem dla takiego klanu bo po cz lataja ludzie z 5X okolice 60 bez mastera a twoj klan jest zgrany posiada lepsze lvl a turki nic nie maja to sie trzepie np czyz nie o to wszyscy jada po "Waflach", ze jak to okreslaja bija nooby na xp spotach ?

No nie wiem... na olimpi na invazji w 8 osbo sie wbijało 200 raz nawet 300 k np (na dzien) a na girakonie ledwo 100k na klan. A co do np dziennychy w cz tona girakonie nawet lepiej bo mniej ludzie townuja niz na olimpi, chociaz zdarzaj sie akcje 1partty vs 2 a zabija sie z 5 osob bo reszta run :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:49:21 

Pochwały: 14
r3ku napisał(a):
5 osob bo reszta run :idea:

na bera ucieka 6 a 2 ginie xD

Tytuł:
PostNapisane: 2007-09-08 18:49:31 

mozliwe jak juz wspominalem nie gram w ko i tym bardziej jak bym mial grac nie gral bym od nowa po prostu nie chce mi sie nie mam czasu ale prawda jest tez taka, ze latwiej wam zownowac na gira noobkow niz na oly ludzi z good suffem mowimy o cz bo na inwazji to jest rzez niewinnych tam to polowa ludzi to goscie bez lvl, skilla, itemkow na jednego hita =] nie wspominajac, ze mieliscie tam 70+ lvl chyba nawet ktos kolo 80 jak nie 80 nie wiem nie sledze waszej historii a tuta lvl sa jak juz slusznie ktos zaobserwowal porownywalne wiec moze to sie odbic na invazji.

[ Dodano: 2007-09-08, 18:50 ]
pacan na bera to nieraz ucieka 8 a czasem koles z dwoma fh przed jednym priestem zdarza sie :rotfl:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Następna strona