Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-06 22:57:05
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:09:35 
Cytuj:
Cóż, jedno moge powiecieć, valentinos spierdolił sprawe, zaufał komuś kto sie sprzedał. Wylane mam kto kogo scammuje itp itd tak długo jak to jakiś random, ale swoich zdradzać to ostatnia szuja musiała zrobić :(

taaak wampir mówisz swoich zdradzać. Jednak postaw się na miejscu osoby, która została oscamowana, jeżeli masz coś jeszcze do dodania na temat "zdradzania swoich" zapraszam na gg. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:21:20 

jatokor napisał(a):
Vempajer napisał(a):
ehh, szkoda że sie okazało, że postać scammowana :F, a miałem holera sharować tego warka z valentinosem... :(

Cóż, jedno moge powiecieć, valentinos spierdolił sprawe, zaufał komuś kto sie sprzedał. Wylane mam kto kogo scammuje itp itd tak długo jak to jakiś random, ale swoich zdradzać to ostatnia szuja musiała zrobić :(

zdziwiłbyś się ile takich osób było ;), i ciekawe masz pojęcie zdrady :). Moim zdaniem kradzież jest zdradą ludzkości, to więcej niż jakiegoś gościa, którego się nie zna:)

Wybacz, że nie powiem Ci teraz "naukowej" nazwy tego zjawiska, z prostej racji, że nie pamiętam, ale mówie o pewnym zespole zachowań, w którym chodzi o popieranie swoich bliskich/znajomych. Zdrada ludzkości? A co mnie obchodzi ludzkośc ? Czy ogólnie ludzkość pomaga mi ? Nie, pomagają mi konkretne osoby, wzamian za co ja pomagam im. I naprawde nie obchodzi mnie czy to był scammer, huligan, czy morderca, nie obchodzi mnie czy scamował polaka, anglika, czy turka, bo nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Jest to osoba, która za mną się wstawiała, tak więc i ja wstawię się za nią, to sie nazywa oddanie koleżeńskie. Wiadomo, dla kolegi z internetu nie zrobie tyle co dla najlepszego przyjaciela, lecz nie zmienia to faktu że osoba, która się zfrajeżyła jest według mojego mniemania śmieciem i nie zasługuje nawet na to, żeby w jakąs grę przez ten internet zagrać. A w końcu od tego sie wszystko zaczęło, nie prawdaż ? Bo każdy z nas chciał umilić sobie czas grając w to KO. Osobistych danych Valentinosa poza mną miała garstka osób, garstka naprawde "zgranej internetowej paczki". Widać tylko jak mocne są u niektórych więzi internetowe, bo pomimo tego, że mówimy do mikrofonu nie powinniśmy zapominać, że po drugiej stronie słucha nas prawdziwy człowiek. Czy ta osoba, która zdradziła valentina sprzedałaby najlepszego przyjaciela "in real", gdy ten zrobił coś źle ? To dlaczego sprzedała osobę z którą znała się kilka ładnych lat, z tą różnicą, że rozmawiali nie oko w oko, a przez ventrillo? Jatokor, a gdyby twój najlepszy kumpel popełnił przestępstwo, poszedłbyś na policje i go sprzedał?

Edit1: ~Shanny~Byłem scammowany, dokładnie 2 razy, wiem jak to jest, a mimo to nie żal mi innych osób co były zescamowane. Zostałem zescammowany, bo sie dałem i taka jest przyczyna każdego scamu.

Edit2: I co Destro, postawisz mi sprawe w sądzie o coś czego się nie dokonałem ? Ja sie dowiedziałem o tym, że postać była zescamowana po fakcie dokonanym. Nie strasz, bo nie masz czym...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:28:27 

Vempajer... czy Ty wogole widzisz co Ty piszesz ????? HELOOOŁŁŁ... prosty przykład postaw sie na MOIM miejscu... FAJNIE BY CI BYLO... gdybys dlugo pracowal na to co miales a jeden SCAMER w tym przypadku Valentinos w przeciagu 1h zabrał Ci to wszytko i jeszcze do tego zadnych wyrzutow sobie nie robil.

Według Ciebie to wszsystko jest jak najbardziej wporzadku ???

Wroc... Chlopaczku nie skacz mi tutaj tak bo naprawde nie wiesz ile moge... Nie... poprostu zostawie to w spokoju, dla Waszego dobra. Odzyskalem to co stracilem i to jest najwazniejsze.
Mam nadzieje, ze Valentinos ma nauczke na przyszlosc i wyciagnie z tego rozsadne wnioski.

Ostatnio edytowano 2010-03-28 22:31:57 przez Destro, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:30:42 

Pochwały: 60
Destro napisał(a):
Vempajer... czy Ty wogole widzisz co Ty piszesz ????? HELOOOŁŁŁ... prosty przykład postaw sie na MOIM miejscu... FAJNIE BY CI BYLO... gdybys dlugo pracowal na to co miales a jeden SCAMER w tym przypadku Valentinos w przeciagu 1h zabrał Ci to wszytko i jeszcze do tego zadnych wyrzutow sobie nie robil.

bierz poprawkę że to wampir ;) a on do normalnych nie zalicza się(poprze moje zdanie każdy kto z nim grał/wytrzymał xD )

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:39:15 

Destro napisał(a):

Wroc... Chlopaczku nie skacz mi tutaj tak bo naprawde nie wiesz ile moge... Nie... poprostu zostawie to w spokoju, dla Waszego dobra. Odzyskalem to co stracilem i to jest najwazniejsze.
Mam nadzieje, ze Valentinos ma nauczke na przyszlosc i wyciagnie z tego rozsadne wnioski.

Patrz "Edit1:~Shanny~" I powtarzam jeszcze raz byłem scamowany i wiem co to za uczucie, ale byłem scamowany, bo dałem się zescamować. Tak samo ty byłeś nie wystarczająco uważny przez co straciłeś. I te teksty typu "czytaj spokojnie i nie podskakuj", co to ma być ? Chcesz, żebym wyskoczył "no to dawaj" albo inny głupi tekst e-penisa? Wyobraź sobie, że ten wiek mam już za sobą... Czy uważam, że to w porządku? Nie, oczywiście, że łamanie prawa nie jest w porządku, ale czy to wystarczający powód, żeby zdradzić kolege? Prędziej bym sobie flaki wyprół niż zdradził kogoś kogo uważam za kolege, nawet jakby był największą szują.

Edit: Właśnie dowiedziałem się bardzo ciekawych rzeczy...

Ostatnio edytowano 2010-03-28 23:16:08 przez Vempajer, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:47:28 

Widze, ze najmniejszego sensu nie ma przegadywanie sie z Toba. Ty masz idee i zasady ktorych sie trzymasz i bedziesz trzymac. Powiem tak naucz sie wybierac miedzy dobrem a zlem. Rozumiem Cie, ze jestes za kumplami i to jest jak najbardziej ok ale postaw sie w sytuacji gdyby od tego zalezala sytuacja np: Twojej rodziny, Twoich bliskich, a SAM bys wiedzial, ze Twoj kumpel robi zle rzeczy, patrzyłbys na to ze spokojem i tez bys nic na ten temat nikomu nie powiedzial ???

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:54:58 

Destro napisał(a):
...ale postaw sie w sytuacji gdyby od tego zalezala sytuacja np: Twojej rodziny, Twoich bliskich...

tu chodzi o gre, a nie rodzine?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:56:14 

Destro napisał(a):
Widze, ze najmniejszego sensu nie ma przegadywanie sie z Toba. Ty masz idee i zasady ktorych sie trzymasz i bedziesz trzymac. Powiem tak naucz sie wybierac miedzy dobrem a zlem. Rozumiem Cie, ze jestes za kumplami i to jest jak najbardziej ok ale postaw sie w sytuacji gdyby od tego zalezala sytuacja np: Twojej rodziny, Twoich bliskich, a SAM bys wiedzial, ze Twoj kumpel robi zle rzeczy, patrzyłbys na to ze spokojem i tez bys nic na ten temat nikomu nie powiedzial ???

Istnieje jakaś hierarchia wartości, rodzina>przyjaciele>koledzy. Wiadomo, że bym nie stał bezczynnie, gdy byle kolega "z widzenia" okrada mojego przyjaciela, ale nie widze co "sytuacja rodziny " tego co sypnął valentinosa ma wspólnego z tą sprawą...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 22:56:16 

lol...nastepny mysliciel... wiesz co to przenosnia... ??

[ Dodano: 2010-03-28, 22:57 ]
oka... NVM

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 23:00:23 

Pochwały: 74
Zamiast się cieszyć, że itemy odzyskane to szukacie dziury w całym.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 23:00:45 

Jezeli poleci ci w random party (chwile przed tym,jak i tak musiales juz isc) powiedzmy rapek i wyjdziesz z party zabierajac dropa to jest to samo jak ciach telwizor ze skelpu, bo i tak juz wychodzisz?

EDIT:
nie szukam zadnej dziury, tylko zgadzam sie w 90% z wampirem(chociaz to debil, idiota i ciach :rotfl: ) i mam prawo chyba prawo wyrazic swoje zdanie na ten temat?

Ostatnio edytowano 2010-05-16 17:43:05 przez jajeko, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 23:02:20 

Nie, bo w random pt nie ma kamerek monitorujących ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 23:04:29 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
Vampajer przykro mi, ale nie mogę odpowiedzieć na twoje pytanie. Wiem, mam dziwnych znajomych, ale nie kradniemy dla zabawy, kurcze no nie wiem jak to jest, wszyscy nas na ulicy pokazują palcem. Naprawdę nie mamy o czym rozmawiać, nie mam o czym rozmawiać z osobą bez podstawowego szkieletu moralnego. Jeśli nie rozumiesz tak prostej rzeczy, że kradzież jest zła, nie należy jej pochwalać, bronić, usprawiedliwiać. Zaś złodziei należy gnębić, prześladować i eliminować. Wiesz ile razy mogłem kogoś okraść w ko? Nawet nie zdajesz sobie sprawy do jakich kont miałem dostęp i jakie sumy mogłem ukraść, a zaufaj mi, że nie przelewa mi się i nie jestem uber bogaczem. Ale tak prostej rzeczy nauczyli mnie rodzice... Co do danych valentinosa to ich wygoolowanie zajmuje chwilę.

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Ostatnio edytowano 2010-03-28 23:11:06 przez jatokor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 23:09:07 

Cóż, on ma inne mniemanie o tym jak dostaliście jego dane, i szczerze mówiąc mnie to mało interere, ale nuda jest to troszkie sie można poflamowac, szczególnie po górach info jakie od niego dostałem chwile temu xd

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-28 23:10:51 

GN all i nie klocta sie juz, zacznijmy nowy tydzien w spokoju, przyjazni, milosci i wogole... :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona