Sytuacja wygląda następująco:
-
itemy dropi się z mobkow w esl, biff, krowaz, upgrade zaś jest dość prosty do +7 (gdzie można reversować)
Drop list! <<KLIK
Anvil rate! <<KLIK
Rebirth-Able Items! <<KLIK
-
w kwestii gdzie grać... hm... to wasz indywidualny wybór, gdyż klany polskie są i po stronie humowej jak i orkowej z tym, że strona orkowa jest teorytycznie mocniejsza, mówię teorytycznie gdyż na ostatnim CSW to orkowie nie mogli dać sobie rady.
-
experience? nie jest dobijająco-żenujący, jednak potrzeba troche czasu żeby wyexpić 83 lvl. Moim zdaniem gracza poznaje się po tym jak expi bo jeżeli expi sumiennie to znaczy, że jest warty swojej ceny
-
co polecam? polecam clan BloodThirsty w którym sam jestem, gdyż ciekawie rozkładają dropy, czego nie można powiedzieć o hum site, gdzie jest stała polska ekipa która dominuje nowo przybyłych i generalnie dostają mało itemów (podkreślę, że to jest moje zdanie)
- naturalnie posiadamy
TS,
- zrobisz coś sam? wydropisz sam? jest Twoje, ale i tak każdy rozdaje po klanie co może, gdyż każdy wychodzi z przekonania: im lepszy clan - tym lepsza zabawa.
-
posiadamy ally z najlepszym clanem (tu bym sie kłucił) i robimy z nimi questy, farmimy, ogólnie zawsze się takowa pomoc przydaje,
-
w każdej chwili (jeżeli jest taka możliwość)
pomagamy.
- jeszcze dodając i kończąc z tym tematem to szczególnie
potrzebujemy priestów i sinów, gdzie siła w cz zależy od priestów, a udany boss event od sinów
Drugim clanem polskim jest clan jak już wcześniej zostało wspomniane
Immortal (hum site). Niewiele mogę powiedzieć, ani niewiele mogę skrytykować. Dobrzy gracze, prawdopodobnie mają swojego TS'a.
Myślę że to wszystko na ten temat, wybór pozostawiam wam, choć nie byłem może do końca obiektywny