Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-05 18:46:53
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-12 17:41:55 

" osub" "bo GM to nooby" - skad Ty sie urwales ? "Wbijajcie na knight world" - ok juz wbijam.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-13 13:31:47 

Mi się bardzo podoba server jak narazie.. polecam

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-15 21:12:06 

Bump dla serva jeden z lepszych na jakim gralem need ciagle more ppl ;) zapraszam wbijac. full dzialajacy rebirt, exp questy personal, 80 lvl quest gdzie mozna wybrac krovaz item albo darkness full dzialajacy biff itemy z dungeona all smiga jak smietana :PP

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-15 21:36:00 

Pochwały: 7
tylko ze nie ma humow w cz , i gm wchodzi na forum raz na dwa dni wiec zanim zbanuje cheatera to on juz zmieni sobie postac i przelozy itemy

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-15 22:12:19 

Nie wiem, czy wiesz ale chyba nie jestes na biezaco, radze odwiedzic forum i zobaczyc co sie aktualnie dzieje :) gm jest wlasnie sporo online tyle, ze nie kazdemu odpisuje :0 R hack - bb

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-15 22:29:41 

Zapraszam na All Stars :) Bardzo ciekawy server :)
Obecnie mamy full polski klan na orc side. Jest nas 23 i potrzebujemy 2-3 priestów.
Chętnych zapraszam do zgłoszenia się w grze do graczy z klanu BloodThirsty, bądź na moje gg: 8298423. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 00:52:53 

Jest jakiś polski klan na hum side? Z chęcią bym zagrał. Priest (Party cure/healer) Jak tak to prosze o kontakt 4160032 lub pisać tutaj.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 06:49:25 

Pochwały: 3
czyżby wipe ? na panelu maja po 100NP xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 16:35:27 

Czy ktos wie czemu nie mozna sie rejstrowac?
Wyskakuje komunikat :
Our apologies, it seems a database error occurred.
Please try again! This error has been logged.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 18:23:57 

Server jest aktualnie w przeróbce. GM tworzy nowego clienta, mam oficjalne info, że postawi go za 5-6h. Podobno będziemy zachwyceni nowościami które wprowadzi (choć nie wiem czy serv może być jeszcze lepszy). Server naprawde dobry, świetna grywalność i dobrze dopracowane szczegóły, naprawdę masa event'ów jak choćby biff, boss event, dungeon, krowaz, CSW, wojny itp. Jest wiele opcji które bardzo rzadko pojawiały się na serverach prywatnych, tj. reverse, chaos event, jurand mountine itd. Dużo by gadać, ale najważniejsze info zostało przekazane.

Moje osobiste zdanie?
*zajebisty server ;)

Są jednak 3 minusy (jak to na privach):
-GM nie liczy się z graczami, np. nie odpisuje na shout-boxie i z reguły nie odpowiada na pytania, choć zdarzają się wyjątki...
-Częste restarty, choć na to można było być przygotowanym bo w końcu server ma niecałe 2 tyg.
-mało graczy bo ok. 30-40, a z pewnością może być dużo wiecej

Reasumując, gorąco polecam i zapraszam ;)

*edit:

i zostalo napisane:

CLP: after that up... the server never go down... only in maintence ^^

Jenova: New Server Files OWN

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 19:08:44 

Pochwały: 15
Jak z itemami, expem będzie ? i po jakiej stronie grać jak coś ?:)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 19:30:27 

Co tu duzo gadac cale DB bedzie oryginalne z "USKO fire Drake" tak to prawda nie sen! USKO DB! panowie mowie z pelna odpowiedzialnoscia, bedzie to najlepszy server farm na jakimkolwiek graliscie.

Zapraszam!

Aktualnie klan Immortal rekrutuje po Hum side, potrzebujemy sinow, priest i mag tez sie zda!

Pm w grze o klan: 4Xargos albo PureHate.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 19:41:35 

o itemy nie jest ciezko, dosyc wysoki jest drop rate, wszystko trzeba sobie dropic nic nie kupujemy w npc, a wbicie max lvlu zajmuje kilka dni

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 20:11:24 

Sytuacja wygląda następująco:

-itemy dropi się z mobkow w esl, biff, krowaz, upgrade zaś jest dość prosty do +7 (gdzie można reversować)

Drop list! <<KLIK
Anvil rate! <<KLIK
Rebirth-Able Items! <<KLIK

-w kwestii gdzie grać... hm... to wasz indywidualny wybór, gdyż klany polskie są i po stronie humowej jak i orkowej z tym, że strona orkowa jest teorytycznie mocniejsza, mówię teorytycznie gdyż na ostatnim CSW to orkowie nie mogli dać sobie rady.

-experience? nie jest dobijająco-żenujący, jednak potrzeba troche czasu żeby wyexpić 83 lvl. Moim zdaniem gracza poznaje się po tym jak expi bo jeżeli expi sumiennie to znaczy, że jest warty swojej ceny ;)

-co polecam? polecam clan BloodThirsty w którym sam jestem, gdyż ciekawie rozkładają dropy, czego nie można powiedzieć o hum site, gdzie jest stała polska ekipa która dominuje nowo przybyłych i generalnie dostają mało itemów (podkreślę, że to jest moje zdanie)

System BloodThirty (orc site):
- gramy razem, expimy razem, razem robimy questy,
- naturalnie posiadamy TS,
- zrobisz coś sam? wydropisz sam? jest Twoje, ale i tak każdy rozdaje po klanie co może, gdyż każdy wychodzi z przekonania: im lepszy clan - tym lepsza zabawa.
- posiadamy ally z najlepszym clanem (tu bym sie kłucił) i robimy z nimi questy, farmimy, ogólnie zawsze się takowa pomoc przydaje,
- w każdej chwili (jeżeli jest taka możliwość) pomagamy.
- jeszcze dodając i kończąc z tym tematem to szczególnie potrzebujemy priestów i sinów, gdzie siła w cz zależy od priestów, a udany boss event od sinów ;)

Drugim clanem polskim jest clan jak już wcześniej zostało wspomniane Immortal (hum site). Niewiele mogę powiedzieć, ani niewiele mogę skrytykować. Dobrzy gracze, prawdopodobnie mają swojego TS'a.

Myślę że to wszystko na ten temat, wybór pozostawiam wam, choć nie byłem może do końca obiektywny ;)

Ostatnio edytowano 2010-04-20 20:41:42 przez Klaiden, łącznie edytowano 8 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2010-04-20 20:28:41 

Tak wiec sytuacja w klanie Immortal wyglada nastepujaco, to prawda zaczynalismy gre na tym serverze nasza stala ekipa choc w bardzo okrojonym skladzie, niestety co do wypowiedzi na temat podzialu dropu nie moge sie z tym kompletnie zgodzic, drop jest rozdzielany caly czas dla najbardziej potrzebujacych dodam ze smialo mozna spytac reszte klanowiczow, ktorzy doszli w trakcie gry na tym serverze :) Gwarantuje pomoc w expie i itemach, zreszta nie o to chodzi, zeby pare osob odstawalo z itemem w klanie, w koncu trzeba inwestowac w przyszlych graczy, gdzy pozniej beda nieoceniona pomoca w cz :) Oczywiscie, ze posiadamy wlasny Ts i tego tez wymagamy od nowo przyjetych bezwzglednego uzywania TS3 oraz sprawnego mikrofonu, jezeli chcecie sie dowiedziec cos o ludziach oraz ich umiejetnosciach prosze sie smialo pytac, mysle ze wiele osob z tego forum nas kojarzy lub z nami gralo wczesniej ;) Co do ostatniego CSW to musze sie pochwalic, ze obronilismy je w 7 osob :) lecz to tylko wylacznie zasluga tego, ze gramy juz ze soba sporo czasu oraz efektywnej komunikacji na Tsie po prosty kazdy wiedzial co ma robic :)

Jeszcze raz zapraszam na server! GODNY! :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona