Shanny^^ napisał(a):
czas wrócić do szkoły podstawowej i nauczyć czytać się czytać ze zrozumieniem bądĂ
Âş lepiej analizować wypowiedz poprzednika. Ponieważ napisałem tam wyżej "Polaka z krwi i kości" a nie "niegodnego miana Polaka". Bo fakt faktem są to Polacy nawet jeśli komuś się to nie podoba. Dla twojej informacji "Polak z krwi i kości" w moim odczuciu to Osoba bądz obywatel Polski, który urodził się w Polsce, mieszka w Polsce, operuje językiem Polskim, zna Polskie tradycje, Polską historię.
No proszę, nawet nie jesteś w stanie zapamiętać co napisałeś 20 minut temu. Taki masz mały mózg, że nie jest w stanie dłużej informacji przechować? W (_!_) mam jak ty sobie "prawdziwego Polaka" wyobrażasz (Poland Poland uber alles!), powtarzam po raz trzeci, sprawdĂ
Âş sobie kim w świetle przepisów jest Polak. Z tym Osoba bądĂ
Âş obywatel polski to już w ogóle po bandzie pojechałeś

No ale nie będę już tak dużo od ciebie wymagał, bo i tak nie zapamiętasz o co pytałem.
Shanny^^ napisał(a):
tak masz rację można wiele wywnioskować po twoich trzech tysiącach postów wywnioskowałem, że jesteś zarozumiałym Pajacem wyznającym kult swojej osoby.
O nie, to zniewaga. Postów to ja mam ponad 5 tys a nie 3! Hańba! Targowica! Co do kultu mojej osoby, to owszem istnieje taki, ma ośrodki na terenie całego kraju i całkiem sporą rzeszę wyznawców, na ilość datków również nie narzekam, koszulki z moim wizerunkiem sprzedają się świetnie, podobnie jak lecznicza woda, która nabrała swych fenomenalnych właściwości dzięki temu, że na nią spojrzałem.