Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-05 15:10:37
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-02 23:18:44 
majonez123 napisał(a):
Jak wstanie server na 99% bedziesz siedzial na cardinalach/baronach i zabijal 30 lvle (jak zawsze) potem jak juz polowa sie wyfarmi dostaniesz bana i tyle z tego bedzie:)

aha fajnie, a ty to wrózka semira ?

po Pierwsze to ja nie gralem w Ko juz jakis rok i nie mialem banow zadnych , 3 dni temu zaczołem grac AzuKO.

bujaj wory i nie sap sie do mnie ;/ bo nie życze sobie tego

a po 2.gi ja przynajmniej jak kiedys dostawalem bana za myko hacki czy za cos innego to przynajmniej biore to z dystansem i dalej uzywam nick taki sam.. Widocznie jestes śmieciem i co chwila zmieniasz na kazdym serverze nick tak aby nikt ciebie nie rozpoznał. I wlasnie takich ludzi mi szkoda.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 11:02:01 

Cytuj:
Server Maintenance: Please check back in an hour or so!
Update: Maintenance for the server upgrade was so far successful; but we will be slightly off schedule. Performing some backup operations that will take ~45 mins or less.

Wie ktoś ile czasu jest ten komunikat??

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 11:08:41 

panie RIP opcja party w ko byla od zawsze, nic dziwnego ze biegamy sobie w duo z brykiem skoro mozemy sobie na to pozwolic. Tak idiotycznej rzeczy jeszcze nie slyszalem, zeby wojek solo biegal, ale masz swoj tok myslenia jak juz wspomniales wyzej. Daje ci raptem 2 dni na serwerze i rage quit bedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 11:42:01 
kartofel napisał(a):
panie RIP opcja party w ko byla od zawsze, nic dziwnego ze biegamy sobie w duo z brykiem skoro mozemy sobie na to pozwolic. Tak idiotycznej rzeczy jeszcze nie slyszalem, zeby wojek solo biegal, ale masz swoj tok myslenia jak juz wspomniales wyzej. Daje ci raptem 2 dni na serwerze i rage quit bedzie.

Na Pana to trzeba miec wyglad :rotfl: :rotfl: a raczej nie 2 dni ale tydzien bo mam postojowe ;] gram dla przyjemnej rozrywki a nie zeby kosic kazdego z kow.pl i przechwalac sie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 13:35:33 

Pochwały: 16
Tak, przede wszystkim fun, dlatego nie raz juz cisnales na myko hacku ; o

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 16:10:34 

Szukam priesta co będzie grał duo z warriorem(czytaj mna) :P

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 21:06:16 

Pochwały: 6
PwnT^ napisał(a):

Ty tez nawalales na na milion % na myko itp. Wiec nie obrazaj innych.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 21:20:46 

Snic3rSI666I napisał(a):
PwnT^ napisał(a):

Nie nawalalem lol, gralem tylko na 4-5 privach ( razem z tym ), nie jestem taka ciota jak wy, jak widze ze aski jada na tym scierwie i nie da sie normalnie grac to usuwam serwer i mam w nich wyjebane. Ah, i nie dotyczy to tylko tej gry, tak samo kurwica mnie strzelala w MW2, czy warrocku, ale ..., dlatego skonczylem z tymi grami, wiec mi tu nie pierdol. Natepnym razem "chlopcze", nie mierz ludzi swoja miara.

A obrazic kogos to moglem dopiero tym postem.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 22:21:32 

PwnT^ napisał(a):
Snic3rSI666I napisał(a):
PwnT^ napisał(a):

Nie nawalalem lol, gralem tylko na 4-5 privach ( razem z tym ), nie jestem taka ciota jak wy, jak widze ze aski jada na tym scierwie i nie da sie normalnie grac to usuwam serwer i mam w nich wyjebane. Ah, i nie dotyczy to tylko tej gry, tak samo kurwica mnie strzelala w MW2, czy warrocku, ale ..., dlatego skonczylem z tymi grami, wiec mi tu nie pierdol. Natepnym razem "chlopcze", nie mierz ludzi swoja miara.

Tak to skad wiesz ze asski akurat jada na myko...xD? Bo sam tego programu pewnie używałeś, i wiesz jakie ma funkcje... Ahhh...A jesli chodz o cioty to ty nią jesteś :P Po co tłumaczysz?... Praktycznie 60-70% osob co gra dlugo na privach jechalo i bedzie jechac na czitach. Ofc chodzi mi o hacki co pomagaja w grze, nie mowie tu o jakis combo hackach bo combo dosyc dobre ma wiele osob, tylko o bugach ktore mozna nielegalnie wykorzystać.

Czy kogos obraziles ...No nie wiem, mozliwe ze samego siebie. Ogolnie to PWNT :*

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 22:50:04 

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nie mieszkam w jaskini lol, kur.wa wiem tez jak dzialaja tble, wiem jak dziala aimbot, wiem jak dziala koxp, to znaczy ze uzywalem? Wez mnie nie rozsmieszaj. Tak sie sklada, ze vsowalem sie z jakims noobkiem na twisted, ktory ciagle mnie jechal full hp, wtedy dowiedzialem sie, ze jechal na tym scierwie, po tym yooooooooutube --> myko hack i wszystko jasne, czlowieku, wez ogarnij. A ownujesz to sam siebie wiec przestan blaznic.

Sorry, ale wkurwiasz mnie, wmawiasz mi ze uzywalem cos czego nigdy na komputerze nie mialem, nawet nie wiem skad to pobrac o_O Nie mam keylogga, nigdy nie mialem i niech tak zostanie, wy sie bawcie w te haczki, tylko pozniej nie palczcie ze was ojebali --> patrz paskosz.

Nie kazdy jest playerem twojego pokroju wiec sie wez odwal, ale czego sie spodziewac po "polaczkach", w kazdej grze sie szmaca, w rankingu "zlodzieje gier" tez sa wysoko...

Dobra, cya w grze.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 23:32:00 

PwnT^ napisał(a):
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nie mieszkam w jaskini lol, kur.wa wiem tez jak dzialaja tble, wiem jak dziala aimbot, wiem jak dziala koxp, to znaczy ze uzywalem? Wez mnie nie rozsmieszaj. Tak sie sklada, ze vsowalem sie z jakims noobkiem na twisted, ktory ciagle mnie jechal full hp, wtedy dowiedzialem sie, ze jechal na tym scierwie, po tym yooooooooutube --> myko hack i wszystko jasne, czlowieku, wez ogarnij. A ownujesz to sam siebie wiec przestan blaznic.

Sorry, ale wkurwiasz mnie, wmawiasz mi ze uzywalem cos czego nigdy na komputerze nie mialem, nawet nie wiem skad to pobrac o_O Nie mam keylogga, nigdy nie mialem i niech tak zostanie, wy sie bawcie w te haczki, tylko pozniej nie palczcie ze was ojebali --> patrz paskosz.

Nie kazdy jest playerem twojego pokroju wiec sie wez odwal, ale czego sie spodziewac po "polaczkach", w kazdej grze sie szmaca, w rankingu "zlodzieje gier" tez sa wysoko...

Dobra, cya w grze.

nie nie nie :* to ty wmawiales innym ze jedna na tym bez dowodow wiec napisalem ze ty tez pewnie. I nie zlosc sie bo to na urode szkodzi :) Nie nie ogarne się ;*... Nie wiesz skad pobrac no jak to? Taka inteligenta osoba jak ty nie zna google Ojj . Hmmm ja tam lubie key loggery, potem widze taki fajne zolte kolory na anty virusie. Takich graczy jak ja jest malo niestety , za to duzo jest takich jak ty ktorzy , pograja chwile i robia quit from server z wielu powodow. A tak wgl co ma wspólnego ten niby ranking z privami ... na prywatach sie nie okrada z itemkow i charow. Btw, no dobrze nam w tym idzie, duzo jest leszczy ktorzy łapią sie na internetowch złodziej .

PS. Zamknij ... morde cioto nie dojebana i nie obrażaj mnie bo Ty tez mnie wkurwiasz zamiast napisać ładnie bez wyzwisk to musisz robic flame ... Oj ! Pozdrawiam Cie cwelasku z poprawczaka.

[ Dodano: 3 Sie 2010, 2010 23:34 ]
Ojejciu po co robiles edit ? zeby warna chyba nie dostac ...:P Rotfl

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 23:47:50 

Buhahaha, sorry ale to mnie rozjebalo
Cytuj:
za to duzo jest takich jak ty ktorzy , pograja chwile i robia quit from server z wielu powodow

Ty w ogole grales na USKO? o_O
Bez jakich dowodow? Sam sie przyznal lol, i to nie raz, ty takze ( na dodatek chcesz ze mnie zrobic nooba ), wiec przestan blaznic, co do quita, zoabczymy kto go pierwszy zrobi, jezeli ofc GM Ciebie predziej nie zbanuje, GL w CZ, bede humen, wiec rob orka, przed wejsciem do Colony kup 500NPkow.
Cytuj:
morde cioto nie dojebana i nie obrażaj mnie

Ah! MastaH !
Cytuj:

Yhy, mam 2 warny, nie chcialbym skonczyc w tak zenujacy sposob przygody z tymze forum na 3 miesiace.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-03 23:58:03 

PwnT^ napisał(a):
Buhahaha, sorry ale to mnie rozjebalo
Cytuj:
za to duzo jest takich jak ty ktorzy , pograja chwile i robia quit from server z wielu powodow

Ty w ogole grales na USKO? o_O
Bez jakich dowodow? Sam sie przyznal lol, i to nie raz, ty takze, wiec przestan blaznic, co do quita, zoabczymy kto go pierwszy zrobi, jezeli ofc GM Ciebie predziej nie zbanuje, GL w byciu ciota..
Cytuj:
morde cioto nie dojebana i nie obrażaj mnie

Ah! MastaH jak ...
Cytuj:

Yhy, mam 2 warny, nie chcialbym skonczyc w tak zenujacy sposob przygody z tymze forum na 3 miesiace.

Chodzilo mi o privko a nie usko... A grałem 3-4 lata temu na diezie... Jak dostane bana to zrobie nowe konto, proste. Hmmm czy jestem ciota to nie mozesz wiedziec bo mnie nigdy nie widziales w rl, wiec nie masz zielonego pojecia na ten temat. Dalsza dyskusja z toba nie ma sensu i koncze tego offtopa.

[ Dodano: 4 Sie 2010, 2010 00:00 ]
Ymmm... Nie wiem jeszcze na jakiej nacji bede gral, zawsze kupuje sie 500np przed wejscie do cz.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-04 10:53:39 

PwnT^ napisał(a):
Snic3rSI666I napisał(a):
PwnT^ napisał(a):

serweru nie usuniesz, co najwyżej klienta.

[ Dodano: 4 Sie 2010, 2010 10:58 ]
Snic3rSI666I napisał(a):
PS. Zamknij ... morde cioto nie dojebana i nie obrażaj mnie bo Ty tez mnie wkurwiasz zamiast napisać ładnie bez wyzwisk to musisz robic flame ... Oj ! Pozdrawiam Cie cwelasku z poprawczaka.

nerwy puszczają?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-04 11:11:47 

Cytuj:
[ Dodano: 4 Sie 2010, 2010 10:58 ]
Snic3rSI666I napisał(a):

nerwy puszczają?

Nie, po czym wnosisz?... Pisząc większość na tym forum robię to ze zdecydowanym usmiechem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona