PwnT^ napisał(a):
:?:
Nie mieszkam w jaskini lol, kur.wa wiem tez jak dzialaja tble, wiem jak dziala aimbot, wiem jak dziala koxp, to znaczy ze uzywalem? Wez mnie nie rozsmieszaj. Tak sie sklada, ze vsowalem sie z jakims noobkiem na twisted, ktory ciagle mnie jechal full hp, wtedy dowiedzialem sie, ze jechal na tym scierwie, po tym yooooooooutube --> myko hack i wszystko jasne, czlowieku, wez ogarnij. A ownujesz to sam siebie wiec przestan blaznic.
Sorry, ale wkurwiasz mnie, wmawiasz mi ze uzywalem cos czego nigdy na komputerze nie mialem, nawet nie wiem skad to pobrac

Nie mam keylogga, nigdy nie mialem i niech tak zostanie, wy sie bawcie w te haczki, tylko pozniej nie palczcie ze was ojebali --> patrz paskosz.
Nie kazdy jest playerem twojego pokroju wiec sie wez odwal, ale czego sie spodziewac po "polaczkach", w kazdej grze sie szmaca, w rankingu "zlodzieje gier" tez sa wysoko...
Dobra, cya w grze.
nie nie nie

to ty wmawiales innym ze jedna na tym bez dowodow wiec napisalem ze ty tez pewnie. I nie zlosc sie bo to na urode szkodzi

Nie nie ogarne się ;*... Nie wiesz skad pobrac no jak to? Taka inteligenta osoba jak ty nie zna google Ojj . Hmmm ja tam lubie key loggery, potem widze taki fajne zolte kolory na anty virusie. Takich graczy jak ja jest malo niestety , za to duzo jest takich jak ty ktorzy , pograja chwile i robia quit from server z wielu powodow. A tak wgl co ma wspólnego ten niby ranking z privami ... na prywatach sie nie okrada z itemkow i charow. Btw, no dobrze nam w tym idzie, duzo jest leszczy ktorzy łapią sie na internetowch złodziej .
PS. Zamknij ... morde cioto nie dojebana i nie obrażaj mnie bo Ty tez mnie wkurwiasz zamiast napisać ładnie bez wyzwisk to musisz robic flame ... Oj ! Pozdrawiam Cie cwelasku z poprawczaka.
[ Dodano: 3 Sie 2010, 2010 23:34 ]Ojejciu po co robiles edit ? zeby warna chyba nie dostac ...

Rotfl