Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 12:41:06
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-23 22:27:38 

Pochwały: 7
Tego nie napisalem. Oczywiscie mial prawo do zmiany decyzji i tu nie ma co zaprzeczac, ale mogl to mu powiedziec, a nie wkracac z problemem przelewu. Gdyby powiedzial od razu, HancuRZS prawdopodobnie znalazl by innego kupca i sprzedal za normalna cene, tak platyna przepadla.

Po prostu bylo to nie fair.

Oczywiscie jestem obiektywny/neutralny/nie stoje po zadnej stronie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-23 22:31:34 

Pochwały: 74
Lord3k napisał(a):
Oczywiscie jestem obiektywny/neutralny/nie stoje po zadnej stronie.

stoisz tam, gdzie stało ZOMO

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 02:01:07 

Lord3k napisał(a):
Mi raczej chodzilo o fakt, ze Shanny napisal "pieniadze nie doszly i poczta mi zwrocila". Bo po pierwsze poczta nie moze sprawdzic czy pieniadze doszly na dane konto, ona tylko robi przelewy. Po drugie skoro nie doszly to widocznie nie istnieje konto o podanym numerze, a to wyskakuje od razu. Sam mialem taki przypadek, to bylo przy zakupie gitary na allegro - wpisalem zly numer konta i uprzejma pani w okkienku powiedziala mi, ze nie moze dokonac przelewu.

/EDIT

Wlasnie pytalem taty (Pracuje na poczcie, moze nie w okienku, czy jako listonosz, jest, ze tak powiem "wyzej" :P i zna te wszystkie procedury) i potwierdzil to co pisze.

Shanny^^ napisał(a):
fakt moja wina, chciałem zrekompensować w jakiś spsób stratę spowodowaną przeze mnie ale koledze nie odpowiadają warunki więc trudno.

Po prostu bylo go nie wkrecac, ze wyslales kase.

GhostOfShakur napisał(a):
wtedy idzie na jakieś inne konto który ma taki numer :D

Jakby doszlo na inne konto to poczta nie oddala by pieniedzy.

A wlasnie ze nie bo jak Kupowalem tod_lucznik to dopiero po 4 dniach z banku zadzwonili ze przelew sie nie udal bo jednego ''zera'' babka nie wstukala.

i na inne konto nie moze isc gdyz nr konta ma sie zgadzac z imieniem i nazwiskiem to sa wlasnie zabezbieczenia przed takim incydentem, wiecej informacji zanim cos napiszesz.

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 13:17:19 

Shanny jest nieodpowiedzialnym człowiekiem , i będzie nim bo nie jedna osobę oszukał . Tak samo jak z itemami napisał ktos tam wyżej , to mowisz ,ze kończyłeś grac i nic byś nie mial . Sprzedajesz wszystko to wszystko . Dla mnie jesteś nikim . I na szacunek nie licz jaki kol wiek . Oszukałeś mnie , pod każdym względem tym ,ze pieniędzy wogole nie wysłałeś , to kłamałeś przez cały czas. Jestem stratny przez Ciebie . Wogole z tobą nie można się dogadać . Cały czas coś kręcisz kłamiesz ,zmyślasz , i udajesz jakiegoś wykształconego i niby kulturalnego człowieka . Dla mnie to są pomówienia z twojej strony . Ty chyba sam siebie nie znasz i przez takie akcje sam wiesz ,ze jesteś złodziejem i nie można Ci ufać . !...

Archiwum wszystko pokazuje . Co pisałes . pisalem po 100 razy , i miales mi wyslac copy trans . I do dzisiaj nie dostałem . Wyslij mi to na GG . Zobaczymy czy z tym tez kłamałes ;] .

Próbujesz wykiwać ludzi , ale Ci się to nie udaje i oby Ci się nie udało . ! Zycze Ci aby Cie spotkała surowa kara za to wszystko . :)

[ Dodano: 24 Sie 2010, o 13:21 ]
Jatokor . Nie jeden by chciał mieć nr Shanny-ego , Tych , których oszukał :) . Na pewno by chcieli go poznać bo jak czytałem trans. Dochodziły sporych sum . Apropo Policji , jak bym pokazał cale archiwum to miałbyś biedę kolego :) . Dalej nie wiem co z tym zrobic , bo jestem 120 zł Stratny a juz bym sobie cos potrzebnego kupił . A tak to , stracilem czas , pieniadze i gadka z tym nie wart nic człowiekiem .

[ Dodano: 24 Sie 2010, o 13:26 ]
A tak apropo . Dlaczego osunęliście mój post 1 . Gdzie wszystko wynika hm ? Archiwum z Gadu dalem ....

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 13:27:21 

Pochwały: 7
Shranz napisał(a):
A wlasnie ze nie bo jak Kupowalem tod_lucznik to dopiero po 4 dniach z banku zadzwonili ze przelew sie nie udal bo jednego ''zera'' babka nie wstukala.

No to ciekawe jak mogla wyslac skoro brakowalo jednej cyfry, hm...? To jest tak samo jak numer telefonu, jak nie ma to od razu slyszysz"nie ma takiego numeru". Kazdy numer konta ma tyle samo cyfr. Od razu musza Cie poinformowac, bo jezeli ktos kto zalozmy nie ma telefonu zrobi "nieudany przelew" to jak sie z nim skontaktuja? Owszem mozna listem, ale ile to trwa czasu (klient bylby bćrdzo niezadowolony). Czysta niekompetencja ze strony baby w banku.

Tak jak pisalem, mi na poczcie od razu powiedzieli, ze cos jest nie tak.

Shranz napisał(a):
i na inne konto nie moze isc gdyz nr konta ma sie zgadzac z imieniem i nazwiskiem to sa wlasnie zabezbieczenia przed takim incydentem, wiecej informacji zanim cos napiszesz.

No, a z tym sie zgadzam, bo wlasnie takim sposobem nie mogli wyslac moich pieniedzy na poczcie (numer konta nie zgadzal sie z imieniem i nazwiskiem).

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 13:32:38 

Shanny , Ty niczego kulturalnie nie wynagrodzisz . Wogóle nic nie wynagrodzisz .Obiecujesz , wypisujesz sie co Ty bys nie zrobil , a jak narazie to nic nie zrobiles i raczej nic nie zrobisz .Chyba ,ze sie pukniesz w ten zakuty łeb .

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 15:42:14 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
jo jak się robi przelew to wystarczy tylko nr konta ;P, możesz wpisać jako osobę świętego mikołaja z Laponii ul Krasnalowa 666 i dojdzie na podany nr :P

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 16:36:57 

jatokor , mozesz mi powiedziec gdzie jest moj post ? . Archiwum z GG itp .

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 17:12:36 

1. Czemu te gówno nie ma jeszcze bana ? :>
2. Jeżeli ten gównix nie ma zmiennego ip wystarczy że pójdziesz na Psy powiesz im że cię koleś wyjebał na hajs poprzez grę , powiesz że masz imie czy tam sam adress ip i dziecko ma lipe i pierdol to że ktoś będzie gadał , o na psy poszedł , wyjebane miej , kase straciłeś , nawet BOBY z Bluzami JP by poszli .
Tak więc poproś jakiegoś moda o ip tego gówna .

El Jesteś pedałem

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 17:14:18 

Pochwały: 127
primo, nie możemy dawać IP (ochrona danych osobowych)
a secundo, to niby czemu? ma PRAWO się rozmyślić, uj z tym że tak nie powinien robić, ale policja mu nic za to nie zrobi.

tak jakby policja miała zamykać prezydentów za niedotrzymane programy wyborcze :o

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 17:18:45 

peyo napisał(a):
primo, nie możemy dawać IP (ochrona danych osobowych)
a secundo, to niby czemu? ma PRAWO się rozmyślić, uj z tym że tak nie powinien robić, ale policja mu nic za to nie zrobi.

tak jakby policja miała zamykać prezydentów za niedotrzymane programy wyborcze :o

hmmm ... Jak to mu nic za to nie zrobi , jak zrobi ;) To jest , tak samo karane , jak zwykła kradzież , no chyba że jesteś Policjantem ;d i wiesz lepiej to ok :rotfl:
Bez urazy tam Peyo :P

El Jesteś pedałem

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 17:26:43 

Pochwały: 74
**TeenSpirIT** napisał(a):

Z tego samego powodu, dla którego ciebie tu trzymamy.

To jest , tak samo karane , jak zwykła kradzież ,

Dobrze wiedzieć, że odstąpienie od kupna jest równoznaczne z kradzieżą. Czyli za każdym razem, jak idziesz do sklepu i nic nie kupisz, to jesteś złodziejem, gz rozumowania.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 18:25:52 

Pochwały: 127
Cytuj:
Dobrze wiedzieć, że odstąpienie od kupna jest równoznaczne z kradzieżą. Czyli za każdym razem, jak idziesz do sklepu i nic nie kupisz, to jesteś złodziejem, gz rozumowania.
dokładnie... nie podpisywali żadnej umowy ZOBOWIÄ„ZUJÄ„CEJ do zapłaty, więc mogą mu nasrać co najwyżej

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 19:24:37 

Pochwały: 1
sami prawnicy i profesorowie

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-24 19:27:12 

Zwierz@K napisał(a):

Z tego samego powodu, dla którego ciebie tu trzymamy.

To jest , tak samo karane , jak zwykła kradzież ,

:rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
jesteś aż tak bardzo dowcipny że nie mogłem się powstrzymać.

[color=yellow]info :[/color] jeżeli usunąłeś lub z edytowałeś tego posta jesteś pewnie ofiarą pękniętego kondoma.

El Jesteś pedałem

Ostatnio edytowano 2010-08-24 20:58:31 przez **TeenSpirIT**, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona