Shanny jest nieodpowiedzialnym człowiekiem , i będzie nim bo nie jedna osobę oszukał . Tak samo jak z itemami napisał ktos tam wyżej , to mowisz ,ze kończyłeś grac i nic byś nie mial . Sprzedajesz wszystko to wszystko . Dla mnie jesteś nikim . I na szacunek nie licz jaki kol wiek . Oszukałeś mnie , pod każdym względem tym ,ze pieniędzy wogole nie wysłałeś , to kłamałeś przez cały czas. Jestem stratny przez Ciebie . Wogole z tobą nie można się dogadać . Cały czas coś kręcisz kłamiesz ,zmyślasz , i udajesz jakiegoś wykształconego i niby kulturalnego człowieka . Dla mnie to są pomówienia z twojej strony . Ty chyba sam siebie nie znasz i przez takie akcje sam wiesz ,ze jesteś złodziejem i nie można Ci ufać . !...
Archiwum wszystko pokazuje . Co pisałes . pisalem po 100 razy , i miales mi wyslac copy trans . I do dzisiaj nie dostałem . Wyslij mi to na GG . Zobaczymy czy z tym tez kłamałes ;] .
Próbujesz wykiwać ludzi , ale Ci się to nie udaje i oby Ci się nie udało . ! Zycze Ci aby Cie spotkała surowa kara za to wszystko .
[ Dodano: 24 Sie 2010, o 13:21 ]Jatokor . Nie jeden by chciał mieć nr Shanny-ego , Tych , których oszukał

. Na pewno by chcieli go poznać bo jak czytałem trans. Dochodziły sporych sum . Apropo Policji , jak bym pokazał cale archiwum to miałbyś biedę kolego

. Dalej nie wiem co z tym zrobic , bo jestem 120 zł Stratny a juz bym sobie cos potrzebnego kupił . A tak to , stracilem czas , pieniadze i gadka z tym nie wart nic człowiekiem .
[ Dodano: 24 Sie 2010, o 13:26 ]A tak apropo . Dlaczego osunęliście mój post 1 . Gdzie wszystko wynika hm ? Archiwum z Gadu dalem ....