Cytuj:
2 - ... GLOWO kosp nei dziala juz od ... wiem ile czasu ROFL kosp , prawda jest taka ze nas w klanie jest conajmniej 2x mniej niz was czy w chilloutcie i mamy np nie wiele mniej od was mimo iz pk nie robimy jeszcze, czekamy na all mastery
No my od jakiegos tygodnia nie mielismy ZADNEGO pk, tez expimy. Co do kospa to nie dziala w cz, a gdzie sie chcesz lac jak nie na arenie?
Cytuj:
3 - skoro tak uwazasz ze jestescie takei gangsta TO ZAPRASZAM Z CALEGO SERCA NA 8 vs 8 6 vs 6 4 vs 4 albo cokolwiek wymyslisz ... ZADNYCH SZANS nie macie poprostu ZADNYCH ziom ... nie qmam jak wy uzywacie glowy -.-
8 vs 8 jechalismy najlepszych hum??w, 1hit, vidi, itp. Wi?c ... nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze nie mamy zadnych szans. W zyciu was na full pk party nie widzia?em, my potrafilismy p??? dnia okupowac bowla, wy dopiero zaczynacie na serio pkowac, my zrealizowalismy nasz cel (g4) i na razie nie mamy zadnego pk.
Btw, taki jestes kozak, to pochwal sie screenami z jakichs waszych fajnych akcji. Ja moge (scar,wybacz ze narusze prawa autorskie

):
http://img214.imageshack.us/my.php?imag ... 2756sl.jpgLukeStyle bez mastera (tak jest, bez mastera mozna grac!):
http://img214.imageshack.us/my.php?imag ... 7103ce.jpghttp://img214.imageshack.us/my.php?imag ... 2112pz.jpgWtedy na p??? dnia siedzielismy na bowlu, zaden hum zadnego bosa nie dotkn?? wtedy. Potem zrobilismy g4 i po prostu nie chodzimy do cz na pk.
Cytuj:
5 - ja walilem gruche o mastery ?!?! hahahah kiedy ?? haha lol przegiecie co ty mowisz czlowieku moze za duzo cie jada w pupe z wielkimi kielbasami nei wiem -.- ... ale coz masz spaczone na mozgu
Ile masz lat ch?opaku ze tak ci ci?nienie podskakuje? Plujesz sie jak pi?ciolatek kt??remy kolega powiedzia? ze jest s?aby w pokemony. Wy?acz kompa i wyjd? na dw??r (sie rozbiegnij i o drzewo jebnij

pozdro die) bo jeszcze cie serducho si?dzie.
Gruche wali?es jak expilismy na deru, apo w cz (wysmiewales nasz sprz?t, chociaz akurat sprz?t mamy ok, rogue mirki, warriorzy glavy, w unikatach tez smigamy), wtedy kiedy cie na autoloocie zlapalismy i uciekles.
Cytuj:
4 - kosp = combo 32879532 hitow na sec tak myslisz ? hahahahha co za baaka no ... nie moge

no i jak mowilem juz dawno nie dziala ale nvm 0,0
to juz sam sobie powiedziales, btw nie wal tak w klawisze bo jeszcze klawiature zepsujesz
Tak jak m??wi?em - to tylko gra, wrzu? na luz
Ta propo 444 co go tak czcicie, jak gra? u nas by? wporz?dku, potem wylecia? za kospa i bardzo chcial wr??ci?, zobaczy? ze nie da rady to sie u was zaaklimatyzowa?, ale jestem ciekaw czy sta? si? takim palantem i pozerem jak chocby feelmynoob, bo w sumie ok ch?opak by?. Chocia? nigdy nie czcilismy go jak boga, moze mu sie to spodobalo

pozdro 444
Feralis dobrze gada, feel wyluzuj, nie chce mi sie wyzywac z tob?. Co do unikania - no unikamy sie od dawna, wlasciwie to dopiero od paru dni sie spotykamy, wczesniej u Ethernali cienko z clan party bylo (wiem, bo mialem znajomych u was), na seeku siedzili, z turasami expili. My mamy codziennie full clan party

i chocby w tym mamy przewage.