Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-27 20:23:40
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 12:16:34 

okej baba :D mejbi bejbi :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 12:23:53 

Elaviart napisał(a):
btw
Cytuj:
OMG Jesus Christ zaraz na mnie sie zacznie nagonka :oops: Ideeeee stad bo mnie nie chca, chcialem tylko za?egnac konflikt a z tym banem to ?artowa?em tylko zzzzzzzz :roll:

jak na razie to tylko podjudzasz kiczka :| jak takie jest dla ciebie zazegnanie konfliktow to gg

Ciekawe gdzie tu podjudzam niby... albo gdziekolwiek....

Napisalem eby sie wyluzowali obaj i tyle...

W jednym topicu piszesz zebym pisal co mi na sercu lezy a potem ze podjudzam...

Moderator?

Hmmm, nie dziekuje :<

[ Dodano: Czw 19 Sty, 2006 12:37 ]
buff_e napisał(a):
Feralis napisał(a):
Kuman chillout ;D Po co sie gor?czkowa?. To topic gratkowy dla Myszek. A swojego faworyta w?r??d top PL clanu na Olympii ja mam juz od dawna ;) Zreszta co? sie dziwi? skoro 95% to moi kumple z Cyphera? :lol2:

Pozdro to all Ethernal. Dzi? znow wejde wam namiesza? na TSie :freak:
Bycie adminem jest cool :faja:
No i przeka? Cantowi zeby sie nie wybija? za bardzo bo znow go shackuja :<

hehe pewno ChillOut pfff sora ziom ale nie widzi mi sie ten klan ;p
nie jest za good ;p prawde mowiac banda bubkow ;p sora ale to moje zdanie po tym jak ich zlookalem;p

Wkard?o sie pewne nieporozumienie - "chillout" - eng = och?onij, wyluzuj. Mysla?em ze to wynika z kontekstu, no i ze grajac w USKO choc ciut angielskim sie poslugujemy...
Nie mam nic do klanu chillout bo nie wiedzialem nawet ze istnieje, wiec twoje osobiste odczucia sa nie na miejscu po moim cytacie. Zaraz ktos powie ze wojne wszczynam jakas (o to ci chodzi?o Elav?).
A wog??le to skoro wyrazasz swoje opinie w sposob ujmijmy to "lekko" obrazaj?cy innych chociaz bys sie przedstawi?, bo gadka szmatka od kolesia z nik?d znaczy tyle co pierd na wietrze. Poczujemy go 1 sec i zniknie zapomniany.

Cya :faja:

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 13:52:38 

Scar jak mi udowodnisz ze 8 vs 8 zabiliscie party deusa to oddaje ci moja postac juz tera ;]
Scar serio ... chcesz udowodnic ze naprawe gangsta jestescie i tak klepiecie deusa to zbierz sobie moze ekipe ty + 3 ludzi i 4 vs 2 na mnie i snickersa jak wygracie to restecpa , a jak nei znaczy ze srednio ten 4grade -.-

Swoja droga nie uwazam swojego klanu za najlepszy :D ale uwazam ze gra paru ludzi co naprawde umie grac w ko i oni sa najlepszymi polakami na servie ;] jak np 444 no watpie zeby inny jakis polish assasin go 1vs1 zabil albo mnie 1vs1 jakis polski woj ;]

co do sina to nie moja sprawa ale wojow co uwazaja ze mnei rozklepia jak dzieciaka zapraszam 1vs1 anytime ;] bp sin woj mag cokolwiek moge sie posolowac ;] bo dla mnie najlepsza zabawa w ko to 1vs1 :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:03:28 

Pochwały: 5
wiesz deusa nie trudno ubic jak ma pare na ryju malice a priest padl bo koles sie rozdzielil a bez priesta dupa zbita kazdy ma nie powiesz chyba ze z para i malice przezyjesz 3sinow i 2 warko ? ja nawed 1 bym nie przezy :Pl

[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 2:05 pm ]
btw co do areny to zalezy od tego kto pierwszy wplaci tube bo rozumiem ze bez priesto ?

[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 2:08 pm ]
a jeszcze jedno niby caly czas my i chillout kozaczymy chlopie poczytaj swoje posty ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:14:05 

bah ja teraz pisze i kozacze dlatego zeby wam uswiadomic ze prawda jest brutalna i niestety nie taka jak byscie chcieli ;/

bo niestety dla was ( ktruzy sie kochacie ) nasz klan jest lepszy i od myszow i od chillout
mimo iz mamy mniej np ;/

bez pristow ? -_-" co to za pk bez pristow ale wiesz co relax chcesz bez prz spoko to wybierz se ekipe bez priestow ja z 444 ide vs ty + 3 zioma

a propo deusa ... widzisz zabiliscie go 5 vs1 + on mial debuffy no to zzzzz -.- jest faktycznie powod do dumy =_="

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:17:18 

lalalala neverending storyyyyyyyyyy :lol2:

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:18:10 

Pochwały: 5
kt??ry sie pisze ale w ortografi tez wymiatasz no ja tak wywnioskowalem z twoich postow tak jesli byl obok 1hit weston i ob3r czy jakos tak to jest powod bo ich zaskoczylismy i zjechalismy to co ze po tem wpadli z treworem i nie bylo co sprzatac a jak patrze w cz na xp kogo wy zabijacie ludzi z 40+ Oo prawda jest brutalana masz zbyt wysokie mniemanie o sobie jak kazdy pozer ;D ;D

[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 2:19 pm ]
Feralis, dokladnie nie mam sily juz pisac z tym pr0 good gunem co jest tak pro ze po cholere podnosic skrzynki i kozaczy 444 ktory mowil po cholere expic komp za mnie to zrobi the end mam dosc -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:35:56 

1 - mam dysortografie i bardzo sie ciesze ze to uwzgledniles zanim blysnoles gwiazdeczko :*

2 - 40 + ownujemy a wy kozakow ? ... no to nie widze problemu 2 vs 4 tzn nas 2 tych co ownuja 40 i was 4 tych co ownujecie pro czyz walka nie jest przesadzona wedlug was z gory ? ;] wiec lets try it ;]

pozer. ... taa pozer = kozacze i nic nie mam na poparcie
ja = ready 1vs1 anytime zeby was zajebac kazdego pokolei jak dzieci bo wiem ze dla mnei jestescie niczym 1vs1 ;] to jest pozer ? -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:42:58 

Pochwały: 4
FeelMyNoob - prosz cie, nie m??w nic o kozakowaniu bo mnie krew zalewa. Akurat nikt z nas nie sta? w lc i na shoucie sie nie dar? "MYSZORKI NAJLEPSZY POLSKI KLAN NA OLYMPII!!!", a akurat chocby na rankingu jestesmy najwyzej z poslkich orc clan??w na o i mamy prawo pisac ze jestesmy najlepsi. Nie m??wie jzu jak na expie wali?e? gruche ze macie mastery, bronie najlepsze w ca?ej grze. Wi?c prosze przestan pieprzyc ze my i chillout kozaczymy bo smieszny jestes.

Propo chilloutu - zrobili g3, zabili centaura i biegaj? w pelerynkach, maj? cholerne prawo myslec i pisac ?e s? najlepsi na o, nie zwracaj?c uwagi na to ze ty uwazasz ze razem z 444 rozjedziecie wszystkich. Zrobicie g3, zabijecie centka, wyprzedzicie ich w rankingu - prosze bardzo, chwal sie. Bo jest czym.
Ja uwazam ze zwis rozjedzie 444 (chociaz ja nie wiem czy na miejscu zwisa bym chcial z nim wyjechac na solo, 444 nie jest zbyt pewnym gosciem), ma 56 a goni go z npkami, jak zrobi 60 to go pojedzie bez problemu, problem z tym ze woli expic normalnie (wlasciwie to on pkuje juz ostro) niz jechac na kospie (to akurat jest fakt jak jeszcze u nas byl, wiec nie masz co sie klocic bo gowno wiesz).

Troche mnie ponioslo bo wpieni? mnie z tym kozaczeniem, Ethernale najwi?ksi pozerzy na o :/ stfu

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:56:17 

z centaurem pomogl im 4magali na 62 lv ... o ile pamietam bo ktos tam cos pisal na forum

ekhm zwis nie pojedzie 444.... raczej na odwrot a co do xpienia to 444 xpi a nie pkuje

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 14:59:51 

wiec elviard or wutever

posluchaj mnie patalachu i przemysl to

zwis = zwis .. nei qmam co wiecej dodac -.- on 444 ? nie wiem czy czasem an spike thrust by sie zwis nie zlozyl ale nie wiem moze by i przezyl nie wnikam, tak czy inaczej sazns nie ma zadnych

2 - ... GLOWO kosp nei dziala juz od ... wiem ile czasu ROFL kosp , prawda jest taka ze nas w klanie jest conajmniej 2x mniej niz was czy w chilloutcie i mamy np nie wiele mniej od was mimo iz pk nie robimy jeszcze, czekamy na all mastery

3 - skoro tak uwazasz ze jestescie takei gangsta TO ZAPRASZAM Z CALEGO SERCA NA 8 vs 8 6 vs 6 4 vs 4 albo cokolwiek wymyslisz ... ZADNYCH SZANS nie macie poprostu ZADNYCH ziom ... nie qmam jak wy uzywacie glowy -.-

4 - kosp = combo 32879532 hitow na sec tak myslisz ? hahahahha co za baaka no ... nie moge :D no i jak mowilem juz dawno nie dziala ale nvm 0,0

5 - ja walilem gruche o mastery ?!?! hahahah kiedy ?? haha lol przegiecie co ty mowisz czlowieku moze za duzo cie jada w pupe z wielkimi kielbasami nei wiem -.- ... ale coz masz spaczone na mozgu

a teraz uwaznie plz czytajcie

... KTOKOLWIEK KIEDYKOLWIEK CHCE MI ALBO 444 UDOWODNIC ZE JEST LEPSZY ZAPRASZAMY 1VS1 BEZ PROBLEMU ( jakby 444 nie bylo czy cos to ja na neigo wejde roznicy nie ma )

ZAPRASZAM i nara

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 15:20:20 

Haha normalnie zaraz padne :lol2:
Zaraz bedzie kolejna riposta i tak bez konca. To zaczyna byc ciekawe.

A tak na serio dajcie juz spokoj ;)

Mapa KO jest duza mozecie sie unikac ;) bo nie wr??ze wam wspolnego zycia :lol2:

Proponuje zalozyc nowy topic, albo dzia? wog??le - "Flame" albo co... i tam sie wyzywac do woli, bo sie troszku zjechalo.....

A no tylko zeby nie bylo ze zamkniecie ten topic a potem moderatorzy zaczna dopisywac na czerwono cos o_O

Wrzucice na luz :faja: Zapalcie skreta albo strzelcie sobie browarka :lol2:

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 15:24:25 

Pochwały: 4
Cytuj:
2 - ... GLOWO kosp nei dziala juz od ... wiem ile czasu ROFL kosp , prawda jest taka ze nas w klanie jest conajmniej 2x mniej niz was czy w chilloutcie i mamy np nie wiele mniej od was mimo iz pk nie robimy jeszcze, czekamy na all mastery

No my od jakiegos tygodnia nie mielismy ZADNEGO pk, tez expimy. Co do kospa to nie dziala w cz, a gdzie sie chcesz lac jak nie na arenie?
Cytuj:
3 - skoro tak uwazasz ze jestescie takei gangsta TO ZAPRASZAM Z CALEGO SERCA NA 8 vs 8 6 vs 6 4 vs 4 albo cokolwiek wymyslisz ... ZADNYCH SZANS nie macie poprostu ZADNYCH ziom ... nie qmam jak wy uzywacie glowy -.-

8 vs 8 jechalismy najlepszych hum??w, 1hit, vidi, itp. Wi?c ... nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze nie mamy zadnych szans. W zyciu was na full pk party nie widzia?em, my potrafilismy p??? dnia okupowac bowla, wy dopiero zaczynacie na serio pkowac, my zrealizowalismy nasz cel (g4) i na razie nie mamy zadnego pk.
Btw, taki jestes kozak, to pochwal sie screenami z jakichs waszych fajnych akcji. Ja moge (scar,wybacz ze narusze prawa autorskie ;)):
http://img214.imageshack.us/my.php?imag ... 2756sl.jpg
LukeStyle bez mastera (tak jest, bez mastera mozna grac!):
http://img214.imageshack.us/my.php?imag ... 7103ce.jpg
http://img214.imageshack.us/my.php?imag ... 2112pz.jpg
Wtedy na p??? dnia siedzielismy na bowlu, zaden hum zadnego bosa nie dotkn?? wtedy. Potem zrobilismy g4 i po prostu nie chodzimy do cz na pk.
Cytuj:
5 - ja walilem gruche o mastery ?!?! hahahah kiedy ?? haha lol przegiecie co ty mowisz czlowieku moze za duzo cie jada w pupe z wielkimi kielbasami nei wiem -.- ... ale coz masz spaczone na mozgu

Ile masz lat ch?opaku ze tak ci ci?nienie podskakuje? Plujesz sie jak pi?ciolatek kt??remy kolega powiedzia? ze jest s?aby w pokemony. Wy?acz kompa i wyjd? na dw??r (sie rozbiegnij i o drzewo jebnij :D pozdro die) bo jeszcze cie serducho si?dzie.
Gruche wali?es jak expilismy na deru, apo w cz (wysmiewales nasz sprz?t, chociaz akurat sprz?t mamy ok, rogue mirki, warriorzy glavy, w unikatach tez smigamy), wtedy kiedy cie na autoloocie zlapalismy i uciekles.
Cytuj:
4 - kosp = combo 32879532 hitow na sec tak myslisz ? hahahahha co za baaka no ... nie moge :D no i jak mowilem juz dawno nie dziala ale nvm 0,0

to juz sam sobie powiedziales, btw nie wal tak w klawisze bo jeszcze klawiature zepsujesz

Tak jak m??wi?em - to tylko gra, wrzu? na luz

Ta propo 444 co go tak czcicie, jak gra? u nas by? wporz?dku, potem wylecia? za kospa i bardzo chcial wr??ci?, zobaczy? ze nie da rady to sie u was zaaklimatyzowa?, ale jestem ciekaw czy sta? si? takim palantem i pozerem jak chocby feelmynoob, bo w sumie ok ch?opak by?. Chocia? nigdy nie czcilismy go jak boga, moze mu sie to spodobalo :) pozdro 444

Feralis dobrze gada, feel wyluzuj, nie chce mi sie wyzywac z tob?. Co do unikania - no unikamy sie od dawna, wlasciwie to dopiero od paru dni sie spotykamy, wczesniej u Ethernali cienko z clan party bylo (wiem, bo mialem znajomych u was), na seeku siedzili, z turasami expili. My mamy codziennie full clan party :) i chocby w tym mamy przewage.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 15:28:19 

kozo screeny ._.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-19 15:29:10 

AHAHAHAHHAHAHAA

jechaliscie 8 sv 8 kozakow ??? hahahahahahahhahaha

ej nas 8 vs 4 nie macie szans zajebac ziom ;/

pol dnia bowla i zero mastera -_-" so unlucky -.-

jawnie plz 4vs2 8vs4 i nie wiem czy amcie jakeis szanse ale moze -_-" no w 8 zabijacie 8 osobowe party kozakow to 4 osobowego naszego party nie podejmiecie sie ? ;/

plz chce posluchac jak sie tlumaczycie po zpuszczecniu sobie wpierdoly 8vs4 ;/

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona