wiesz ja mam tylko 4.4k hp ale znam kumpla co ma ponad 5k hp bo ma zajebisty sprzet i defa jak chitin priest to chyba jest roznica a cycki moze ty mi umyjesz ?? co do maga miales na nim fp ?? watpie. co do cz jakos nie padam wiec chyba jest dobrze. ale kazdy gra jak chce ja wole to gralem bp, int pirestem a teraz fp priestem i powiem ze bardziej wole to niz chitin priesta i jeszcze jedno na pk latalem jako int priest kiedys bo jako fh myslalem ze int bedzie lepszy ale jak zobaczylem kumpla ilosc hp przekraczajaca 5k +++ a moje marn e 3k z groszami mialem wiecej defa niby ale jak mi wpadal assek + warek + mag (bo po to sa spodnie by miec wiecej res bo jak ciebie bije maga + sin + warek to co bedziesz mial czapke dd + tarcze sd i co oni cie nie zabija ale mag, klata i spodnie + Lycaon Pendant a nie zawsze jest mag w party co da fr jak sie biega we 2 z warkiem to od kogo wezniesz a ss nie mam z oczywistych przyczyn wiec umyj sobie cycki bo ja takowych nie posiadam) nie mowiac ze sin wsadzi chitin priestowi spike za 1k i ten ma juz 2k hp a mi walnie i mam jeszcze 3,2k hp albo wiecej, jasne moze nie mam unikatwo typu cs ss bo nie dupuje ale bez nich da sie zyc myslisz ze trza miec all na +10 by isc do cz jesli wiesz co robisz mozesz isc w fp + bizuteria zwykla z hp + tarcze z deffami + dd czapka, ale tez jest inna opcja grales takim priestem ?? nie wiec zagraj widzialem maga co byl hp magiem jesli twoje cycki ci nie mowia co to jest objasnie all punkty dane w hp mial 6k++ hp a defa jak papier i wiesz co bral z fh na klate wszystko a niby defik z dupy co innego ze mial ap hujowe ale spelnial swoje zadanie zawsze na niego sie rzucali a resta magow robila swoje, jesli fp sa takie zle a ja taki glupi to dlaczego pawie nigdy nie gine w cz jedynie jak zapedze sie pod hb i humy robia kleszcze dla objasnienia o co mi chodzi bo cycki za slabo pewnie mysla jedni wychodza od frontu inni zachodza od tylu, co do itn priest podaj ile na 62 mam int priest bo ja bez buffa mam 2930 hp z HUJOWYM sprzetem a na buffie mam 4430 hp a deffa bez ac 540 z 840 co do tarczy ja na dd juz mowilem nie mam 32 tylko 40 a to jest chyba roznica

wiec wedlug twoich obliczen wala mnie o 100-200 wiecej zajebiscie ale to ze mam o ponad 1k hp wiecje od takiego zwyklego priesta nie mowiac ze dobry fp priest w gobach

i z unikatami przekracza 5,5k ale to tez jest malo na worma nie starczy no coz nic tylko zrobic sie na buffera i myc cycki

(bardzo inteligentny kolesc z ciebie ale w to nie bede sie zaglebial) co do maga i jego defie mowisz o magu w shelkach czy w fp magowych bo jak o shellkach to sobie mozesz gadac o cycach z mamusia, sie rozpisalem

ale dlugo mnie nie bylo i widze jakiegos cyca co gra na tak zajebistym servie jest tak zajebisty ze cyce wychodza i istniej tylko jeden build dobry ktory to jest int to az mnie cyce bola dla twojego info jest wiele dobrych buildow kazdy ma slabe i mocne strony i kazdy w odpoiwiednich rekach moze zrobic niezla masekre porownanie fp do shell badz chitin priesta to tak jak pure dex archa do normalnego ma swoich przeciwnikow i sprzymierzecow
btw jesli przeczytale moje wypociny pisane w pracy z ciaglymi przerwami bo musialem cos zrobic (przez to moze sie cos powtarzac) to jestem pelen podziwu dla ciebie no i wesolych swiat 4 all