Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-07 15:24:18
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-01 18:27:30 

ka?da klasa ma dla siebie jedna (tylko jedna dobra czesc gobowa)
mag ->pady
wojek->klate albo pady w zalerznosci czy chce tankowac co? i czy wogule sie op?aca
priest ->klata ale terz zalerzy bo BP nosza pady bo daja str a klata daje hp
rogue ->jak u woja
btw gobowe czesci maj? znacznie mniej defa

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-05 09:23:34 

Pochwały: 5
@Gruby_PL zle mylisz sie ja fp priestem nosze gobowa klate i spodnie naraz czemu bo mam 4++++k hp i resy a def nie wiele mniejszy co do shellkow nie ma gobowych

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-05 09:37:27 

Bo goby czesto nosi sie zeby zaoszczedzic stat pointy. Bardzo popularne jest ubieranie priesta w gobowe chityny (pauldron i pad) i reszta +8, poza chelmem ktory powinien byc +6/25 DD. W takiej konfiguracji zysykujemy sporo stat pointow wzgledem shelli +7 a nawet full chityn +8. Nadwyzke pakujemy w HP co pozwala dosc znacznie zwieksza zywotnosc. Oczywiscie analogicznie sytuacja sie ma do nizszych grade zbroi. Gobliny dla priesta to bardzo ciekawa alternatywa i wbrew pozorom bćaaardzo przydatna ;D

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-05 10:12:01 

nom na tank fp priesta goby fp spodnie i klatka obowiazkowo widziana :) sprawdzoen jestem fh i brakuje mi cs ale mam dobre tarcze na dd, spear, itd. i naprawde trudno mnie zabic

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-10 19:33:24 

czy was pog?o ?? na panzernego priesta pakowa? pady gobowe one daj? tylko 50hp maj? mniej ni? zwyk?e +1 daj? troche resista i nic wiecej
guwno widze zaobserwowali?cie ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-12 08:58:56 

prosze bardzo zabic mnie zobaczysz ze jest przejebka zabic kogos kto ma resy na magie jebane + tarcze dd 40 i czapke na speary + 4.4k hp i jest full healerem nie mowiac ze deff moj na 300 ac to 840 nie powiem ze bil mnie najlepszy sin z 70 na servie w +8 i jeszcze warek z 70 i nie zabili mnie wiec mowie ze jest to dobry build

jeszcze jedno majac pady i klate gobowa oszczedzamy punkty i dajemy je w hp

Stat points:
Str : 98
Int : 146
Hp : reszta

nie mowiac ze takim buildem gra wiekszosc fp fh a jak wiadomo fh jest podstawowym celem jesli wie co robi bo jego party jest przejebane zabic wtedy i musi przezyc naprawde duzo powiem jeszcze ze mam hujowa bizuterie hp bo gralem bp wiec jak sobie cos lepszego zalatwie to bedzie wiecej hp wiec widocznie ty cos zle rozumujesz zdaje mi sie ze grasz magiem a nie priestem :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-12 14:18:23 

hahahahhahahaha
FH w fp stary umyj cycki (noob) 840 defa ja mia?em tyle magiem XD
i oszczedzasz te pkt niewiem na co ... jak jestes FH to pierdolniesz sobie restor i 1920 i cie mo?e 10 ask??w mlaska?, i chyba ka?dy ci to powie ?e durzo !! lepiej jest nosi? chociarzby te chityny bo wtedy masz na tym jakies 100 defa wiecej, masz te fp pewnie +7 i szpanujesz, ale niewiesz ze te 100 defa daje od huja i jeszcze troche, ?e o shelach nie wspomne, i FH musi miec naprawde zajebisty sprzet fp +7-8 nie wchodza w gre, najlepiej jaki? CS, set sheli chociarz +6, helm fp na dd25, rece na speary, ty masz latac za party i kiedy cooldown jest fullheala to ty masz wyrabia? na potkach, a wiesz mi jeste? pierwszym celem,
btw... swojego priesta niemia?em ale gra?em priestem czesto debuferem i FH tez

PS; z takim sprzetem to ty zrub sie na bufera i idz expi? :rotfl:

[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 14:20 ]
PS; z defem ponad 1000 i 3,5k hp minimum mo?esz sobie spokojnie biega?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-12 16:02:01 

Pochwały: 4
bardzo duzo niektore posty ucz?, to lubie w tym forum, masz 840 defa i 4,4k hp to mozesz sobie isc buferem expic wogole na wormy do mora bo cie kazdy ma na strzala i hahaha scar umyj cycki (noob) jak chcesz przezyc takim buildem hita od bandicoota (to ironia jakby ktos nie zalapal, scar nie bij mnie ;))
co innego 1000 def i 3,5k hp, wtedy mozesz biegac wszedzie spokojnie

hahahaha genialny post xD ja rozumiem ze 160 def to jest sporo, ale 1000hp to tez jest sporo...

Cytuj:

i na ... ta buzka na koncu? a int mag w shelkach+7 to co to jest?

Co do tego ze build chitin albo shell jest najlepszy to polecam pogadac z ulysterem, gral fh pod plaity i z tego co wiem (wybacz ulys jak sie myle :P) to cos tam w tym cz robil... xD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-12 20:11:33 

sprawdzone, ze priesta w fp z tarcza na dd32 bije po 700-800,
w shelach bez tarczy 32 na dd 600-700 (z defem oko?o 1000+)
dane sprawdzone na cypherze
a btw... my tu gadamy o gobowych czesciach a mianowicie o padach dla panzernego priesta
kture s? najgorszym pomyslem bo nie do?? ?e maj? (fp) oko?o 20 defa mniej daj? tylko 50 hp i troche (16) resista, i do tego daj? 10 str (to jest obowi?zkowe dla BP nie dla FH)
i nastepne licz na to ?e dostaniesz malice i lepiej miec troche defa wiecej i nie obrywac po 1000 tylko po 700-800
wszystko sprawdzane w praktyce

ps; umyj cycki

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-12 21:32:29 

Cytuj:
sprawdzone, ze priesta w fp z tarcza na dd32 bije po 700-800,
w shelach bez tarczy 32 na dd 600-700 (z defem oko?o 1000+)

no to faktycznie nie ma zycia w cz, po prostu tylko cycki myc nic wiecej...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-12 21:49:32 

Pochwały: 1
Gruby_PL napisał(a):
ps; umyj cycki

a ty kup sobie slowniczek ortograficzny.

a jak chcesz byc taki dokladny, to moze uscislij - jakie shelle, jakie fp, jakie uniki/lvl do tego, a nie takie hop-siup i wszyscy ci maja wierzyc. co z tego, ze priest fp dostanie za troche wiecej, jak ma duzo wiecej hp?

cos mi sie nie chce wierzyc, ze ten w fp z tarcza 32dd dostawal za tyle, moze on mial te fp na +2? :>

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-13 09:08:31 

Ekhm :S

Ja priestem nie gralem (exp nie licze :lol2: ) ale z doswiadczenia wiem ze def>hp. Oczywiscie wszystko zalezy od proporcji. Wiadomo ze kekuri belt>hp 9 belt bo 30def>90hp (mag) ale 1000hp to juz roznica. Nie wiem, ale ja jakos nie moge sobie wyobrazic priesta bez absoluta na lvl powiedzmy 62 w FP. Zwlaszcza na cypherze. Bez wypasionego defa to 3-5 askow raz dwa sie z toba rozprawi. Z tego co widze nasi full heal (68 i 65 lvl) biegaja w chitynach/shellach +8 bo wola def>hp. Ja tez czasem jestem zmuszony w SS popylac choc lycaon wiecej HP daje :lol2:

A teraz 2 uwagi:
1) ulyster ma prawie 70 lvl wiec troche nie ma sie co tu patrzec bo postac na ~70 bez ciuchow (golutka) wytrzyma wiecej niz n00b (items i skillz) na 60 - po absolucie (65) mozna sobie kombinowac nawet szmaciarskiego (1grade) FH ;)
2) mycie cyckow to kiepski pomysl bo nie kazdy takowe ma, choc jak po pewnym czasie siedzac przy kompie 8-12 godz dziennie na pewno kazdy sie dorobi; tymczasem proponuje stwierdzenia "chyba cie suty rwa/swedza/szczypia" - suty kazdy ma wiec nie ma problemu :lol2:

A tak na serio to looz plz, i choc kazdy uwaza sie za pr0 a reszte za newbies, szacunek needed :roll: Mozna przytoczyc swoje argumenty/screeny/doswiadczenia w koncu o to tu chodzi - o wzbogacanie skillz/doswiadczen a nie o flame :ble:

Znam Grubego wiec wiem ze nie mial nic zlego na mysli (mycie to taki joke ;) ) ale niektorzy moga nie zalapac dowcipu i sie zrobi bloto znowu. A swieta sie zblizaja i nawet moderator odpoczac musi :roll:

PEACE :cool:

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-13 09:21:17 

Cytuj:
hahahahhahahaha

hmm chyba sie starzeje bo za ... dowcipa nie zalapalem... :|

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-14 11:42:46 

wiesz ja mam tylko 4.4k hp ale znam kumpla co ma ponad 5k hp bo ma zajebisty sprzet i defa jak chitin priest to chyba jest roznica a cycki moze ty mi umyjesz ?? co do maga miales na nim fp ?? watpie. co do cz jakos nie padam wiec chyba jest dobrze. ale kazdy gra jak chce ja wole to gralem bp, int pirestem a teraz fp priestem i powiem ze bardziej wole to niz chitin priesta i jeszcze jedno na pk latalem jako int priest kiedys bo jako fh myslalem ze int bedzie lepszy ale jak zobaczylem kumpla ilosc hp przekraczajaca 5k +++ a moje marn e 3k z groszami mialem wiecej defa niby ale jak mi wpadal assek + warek + mag (bo po to sa spodnie by miec wiecej res bo jak ciebie bije maga + sin + warek to co bedziesz mial czapke dd + tarcze sd i co oni cie nie zabija ale mag, klata i spodnie + Lycaon Pendant a nie zawsze jest mag w party co da fr jak sie biega we 2 z warkiem to od kogo wezniesz a ss nie mam z oczywistych przyczyn wiec umyj sobie cycki bo ja takowych nie posiadam) nie mowiac ze sin wsadzi chitin priestowi spike za 1k i ten ma juz 2k hp a mi walnie i mam jeszcze 3,2k hp albo wiecej, jasne moze nie mam unikatwo typu cs ss bo nie dupuje ale bez nich da sie zyc myslisz ze trza miec all na +10 by isc do cz jesli wiesz co robisz mozesz isc w fp + bizuteria zwykla z hp + tarcze z deffami + dd czapka, ale tez jest inna opcja grales takim priestem ?? nie wiec zagraj widzialem maga co byl hp magiem jesli twoje cycki ci nie mowia co to jest objasnie all punkty dane w hp mial 6k++ hp a defa jak papier i wiesz co bral z fh na klate wszystko a niby defik z dupy co innego ze mial ap hujowe ale spelnial swoje zadanie zawsze na niego sie rzucali a resta magow robila swoje, jesli fp sa takie zle a ja taki glupi to dlaczego pawie nigdy nie gine w cz jedynie jak zapedze sie pod hb i humy robia kleszcze dla objasnienia o co mi chodzi bo cycki za slabo pewnie mysla jedni wychodza od frontu inni zachodza od tylu, co do itn priest podaj ile na 62 mam int priest bo ja bez buffa mam 2930 hp z HUJOWYM sprzetem a na buffie mam 4430 hp a deffa bez ac 540 z 840 co do tarczy ja na dd juz mowilem nie mam 32 tylko 40 a to jest chyba roznica o_O wiec wedlug twoich obliczen wala mnie o 100-200 wiecej zajebiscie ale to ze mam o ponad 1k hp wiecje od takiego zwyklego priesta nie mowiac ze dobry fp priest w gobach -_- i z unikatami przekracza 5,5k ale to tez jest malo na worma nie starczy no coz nic tylko zrobic sie na buffera i myc cycki XD (bardzo inteligentny kolesc z ciebie ale w to nie bede sie zaglebial) co do maga i jego defie mowisz o magu w shelkach czy w fp magowych bo jak o shellkach to sobie mozesz gadac o cycach z mamusia, sie rozpisalem :P ale dlugo mnie nie bylo i widze jakiegos cyca co gra na tak zajebistym servie jest tak zajebisty ze cyce wychodza i istniej tylko jeden build dobry ktory to jest int to az mnie cyce bola dla twojego info jest wiele dobrych buildow kazdy ma slabe i mocne strony i kazdy w odpoiwiednich rekach moze zrobic niezla masekre porownanie fp do shell badz chitin priesta to tak jak pure dex archa do normalnego ma swoich przeciwnikow i sprzymierzecow

btw jesli przeczytale moje wypociny pisane w pracy z ciaglymi przerwami bo musialem cos zrobic (przez to moze sie cos powtarzac) to jestem pelen podziwu dla ciebie no i wesolych swiat 4 all

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-14 13:21:48 

Dodam tylko ze ODBIEGACIE OD TEMATU!!! ;)

I ja zycze wesolych swiat

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2