Frozen... Jestes najzalosniejszym palantem jakiego znam. Wyzywasz wszystkich od noobow a sam gowno znaczyles dopuki nie zajebales mi dwoch mirkow +8. Teraz cfaniakujesz, zmieniles sobie nick NC scrollem i zgrywasz mastera(pozdro dla Evilisalive noobie). Prawda jest taka ze sam do niczego dojsc nie potrafisz (dlatego musiales krasc) i dobrze wiesz o tym ze jestes leszczem dlatego musisz bluzgac na innych zeby poczuc sie lepszym. Jedziecie po Oblivionach tez nie wiem dlaczego bo moim zdaniem to jest dobry klan. Fakt ze sa lepsze klany ale ciezko jest zrobic dobry POLSKI klan. Ja osobiscie nic nie mam do Oblivionow, graja, robia PK i czasem milo spotkac ich w CZ...

Na Tobie Fredi sie zawiodlem... Wiesz uwazalem Cie za wporzadku goscia, lubilem i bronilem u nas na forum przed innymi. A ty mi sie odplacasz tak ze jedziesz po mnie za moimi plecami. Dzieki... Mowisz ze nie umiem PK? LoL ... To chyba moja babcia nabila w 5 dni 34k np... W dodatku wcale ostatnio tak wiele nie gralem jak zwykle bo mam sesje i musze sie troche uczyc. ''Biegalem za kolektorem'' omg ... Biegalismy w grupie, ty tez ''biegales za kolektorem'' swirze

i ani jednego fraga nie mialem? LuL... to chyba na wlasna dupe patrzyles a nie na chata ;/
Zajmijcie sie lepiej gra a nie bluzganiem na ludzi dzieci, ok? A skoro gra wam wchodzi tak na ambicje to proponuje znalezc sobie jakies inne zajecie...

(edit)
Ps. Frozen napisal ''gra nie opiera sie na liczbach tylko na przyjemnosci tego co robisz... '' Rozumiem ze wielka przyjemnosc sprawilo Ci scamowanie mnie na dual md+8 lol. Powolujesz sie tu na wiek ludzi. Pytasz ''Ile ty masz lat Hellfury'' a sam sie jak gowniarz zachowujesz. Jestes przykladem najgorszego buractwa internetowego. Okradles nie dosc ze rodaka, to jeszcze czlonka klanu. I Ty uwazasz ze masz 23 lata? Ja uwazam ze mentalnosc masz 10cio latka. Nie kompromituj sie wiecej...
Pozdro dla Oblivion
Leader klanu DragonEye - Felandir