Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-19 20:05:20
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 13:55:56 
zueheheheh Vito gZ za ogole wyjasnienie ich polozenia ;]
Teraz beda mieli z kim sie tluc w cz, DragonEye sa po Orc side...mniej wiecej to samo co Obliviony... z kad sie biora takie leszcze? lol...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 13:58:09 
looooooooooool
Biedne chore dziecko...
Co ty pierdolisz o tych itemach za real kase?
Lecz sie czlowieku...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 14:02:19 
Ahahahahaha
Wiedzialem, ze tak napiszesz, to na twoim poziomie jest, pewnie kupujesz se gold bary na Allegro. -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 14:11:11 
ta tak jak felandir
koles wydal wuchte siana na tego swojego sina, a gra jak dupa z uszami
bylismy z nim pk gdzies z 1h to nie mial zadnego fraga. koles z 1700 ap nie umie nikogo zabic, ciagle biegal za kolektorem i jeszcze w dodatku glichowal(albo probowal, spamujac stealtha czy hide, ... wi ;p)

co do oblivion
nadal jestescie noobami, majac te swoje g1,
Dragoneye tez chyba maja g1(albo malo im brakuje) a ich poziom gry to jest smiechu warte podobny do Oblivion.
Tez nie moge pojac, macie 2 workow +63 lvl sini i 3 pristow, a my was zjadamy we 3 jak chcemy -_-
obojetnie czy na spocie czy w normal pk.

a tak na boku
Pamietam swieta teze hellfurego co powiedzial na C ze on nie bedzie bil ze skilli bo wiecej bije R bo ma 2x deep scar w lapie ahahaha

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 14:18:02 
o qurwa... zuehehehehheheheheeheh ;]
hellfurry tak btw to w co Ty grasz? moze Ty pierdolisz o czyms innym, bo to napewno nie jest KO... z r... zueheheheheheh graty to dlatego po 300mi wciskasz.. ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 14:26:14 

Pochwały: 13
panowie jakbyscie mogli sie zarejestrowac bylbym wdzieczny

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 15:01:32 
Frozen... Jestes najzalosniejszym palantem jakiego znam. Wyzywasz wszystkich od noobow a sam gowno znaczyles dopuki nie zajebales mi dwoch mirkow +8. Teraz cfaniakujesz, zmieniles sobie nick NC scrollem i zgrywasz mastera(pozdro dla Evilisalive noobie). Prawda jest taka ze sam do niczego dojsc nie potrafisz (dlatego musiales krasc) i dobrze wiesz o tym ze jestes leszczem dlatego musisz bluzgac na innych zeby poczuc sie lepszym. Jedziecie po Oblivionach tez nie wiem dlaczego bo moim zdaniem to jest dobry klan. Fakt ze sa lepsze klany ale ciezko jest zrobic dobry POLSKI klan. Ja osobiscie nic nie mam do Oblivionow, graja, robia PK i czasem milo spotkac ich w CZ... :)

Na Tobie Fredi sie zawiodlem... Wiesz uwazalem Cie za wporzadku goscia, lubilem i bronilem u nas na forum przed innymi. A ty mi sie odplacasz tak ze jedziesz po mnie za moimi plecami. Dzieki... Mowisz ze nie umiem PK? LoL ... To chyba moja babcia nabila w 5 dni 34k np... W dodatku wcale ostatnio tak wiele nie gralem jak zwykle bo mam sesje i musze sie troche uczyc. ''Biegalem za kolektorem'' omg ... Biegalismy w grupie, ty tez ''biegales za kolektorem'' swirze :S i ani jednego fraga nie mialem? LuL... to chyba na wlasna dupe patrzyles a nie na chata ;/

Zajmijcie sie lepiej gra a nie bluzganiem na ludzi dzieci, ok? A skoro gra wam wchodzi tak na ambicje to proponuje znalezc sobie jakies inne zajecie... :S

(edit)
Ps. Frozen napisal ''gra nie opiera sie na liczbach tylko na przyjemnosci tego co robisz... '' Rozumiem ze wielka przyjemnosc sprawilo Ci scamowanie mnie na dual md+8 lol. Powolujesz sie tu na wiek ludzi. Pytasz ''Ile ty masz lat Hellfury'' a sam sie jak gowniarz zachowujesz. Jestes przykladem najgorszego buractwa internetowego. Okradles nie dosc ze rodaka, to jeszcze czlonka klanu. I Ty uwazasz ze masz 23 lata? Ja uwazam ze mentalnosc masz 10cio latka. Nie kompromituj sie wiecej...

Pozdro dla Oblivion
Leader klanu DragonEye - Felandir

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 15:20:24 
felandir badzmy szczerzy nie jestes dobrym sinem ;]
a podczas podogoni za humem zamiast go gonic to ty biegniesz za kolektorem lol
nie dosc ze ... noobie to jeszcze sie boisz kogos zaatakowac
i zastanow sie co mowisz jak moge biec szybciej niz woj jezeli jestem pristem omg
a a fragi mozna latwo zobaczyc, wystarczy wejsc do cz kiedy ty masz pk, wiecej razy widac jak giniesz niz cokolwiek zabijasz

a te 3xk to nei jest do konca pewne czy zrobiles w 5 dni, ja tez moge powiedziec ze zrobilem 80k w 2 tygodnie.
A co do oscamowanych miragy, zaloze sie ze wiekszosc grajacych polakow czy turkow, obojetnie, zajebaloby ci te mirage, poniewaz jestes glupi i dajesz komus swoj stuff
to trza byc debilem.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 15:43:38 
Nie raz dawalem swoj stuff ludziom ktorym ufalem(Frozenowi zaufalem bo byl liderem klanu ktory mi wiele pomogl... Poza tym uznalem ze ktos kto ma 23 lata ma troche rozumu we lbie). Przejechalem sie na tym tylko dwa razy bo ludzie zadko kiedy sa na tyle popierdoleni zeby krasc w grze. Kradniesz cos co nie istnieje tak na dobra sprawe, jest virtualne... to troche poronione. Jak kradniesz samochod to chociaz sobie nim pojezdzisz, jak kradniesz w grze znaczy ze juz Ci sie pomieszalo we lbie i gra sie staje zbyt wazna dla Ciebie, wazniejsza niz honor (o ktorego brak Frozen obwinia obliviony lol... on taki honorowy aniolek jest ze ... !!! hipokryta niedorozwiniety ) wazniejsza niz dobre imie, ktore musial zmieniac bo po nim wszyscy jechali. Nie mowie za gram jak 0000 jeszcze sie sporo musze nauczyc... ale noobem nie jestem i gdyby moje imie czesciej sie pojawialo na drugim miejscu a nie na pierwszym to bym w solo pk wogole NP nie nabijal... a jakosc nabijam i to czesto szybciej niz w pk party.

''a podczas podogoni za humem zamiast go gonic to ty biegniesz za kolektorem lol
nie dosc ze ... noobie to jeszcze sie boisz kogos zaatakowac ''

zdecyduj sie... albo biegne za kolektorem albo ... bo to raczej wyklucza sie nawzajem. LoL ... :P

Pozdro,
Felandir

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 15:52:29 
no wlasnie sie nie wyklucza
... ale wciaz jestes na kolektorem -_-, sam fakt ze probujesz glichowac jest lamerski koles.

moim zdaniem jest pojebane wydawac spore ilosci pieniedzy ma glupia gre,
ale jezeli ktos nie ma co robic z pieniedzmi to jego sprawa, w moich oczach taki koles juz ginie poniewaz nic sam nie zrobil i uwaza sie za dobrego gracza podajac jakies niewiadomo skad wziete ilosci NP.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:02:57 
ojj fela qurwa gowno wiesz o tej grze, a jeszcze wieksze gowno jak to wszysko bylo...
a szkoda bo na poczatku bylo milo...
jestes smiesznym typem ktory huja potrafi, ale ja dalej nic do Ciebie nie mam, bo wyszlo jak wyszlo i Ty na tym straciles... Jebie mnie czlowieku cos Ty sobie(lub pewnie misiu Tobie) ubzdural odnosnie mojej gry na olimpi, dawno skonczymem gre... Wchodze na tears czesto o czym pisalem na forum TheOtherS... Sadze to co powiedzialem juz wyzej, jebie mnie Oblivion i Twoje DragonEye, to 2 klany z ktorych jest najwieksza beka na serverze... Ty masz bande ksujacych pedalow(nie wszyscy bo sporo osob lubie i szanuje),a HellFurry ma swoje TOWN i inny sposob ne NP... no cuz... Ja z was pizde krece, a jedyny good polski klan jaki zostal z poprostu malo doswiadczonymi graczami do POLSKA, moze tam cos zdzialam...

...i szacunek dla freda i kolektora, szkoda qurwa ze tak pozno wrociliscie na olimpie...przydalibyscie sie wczesniej... ;(

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:25:47 
...a tak btw. to pomysl troszke, nikt mi nie cisnie i nie cisnal... dostalem tylko PM od 3 osob, ktorych nikt nie chcial w klanie(nagaSUKA,misiu,phantom)... nikt ich nie chcial w klanie, wiele raz freed spooky mowili zeby ich wyjebac... A reszta? do dzis czasami wchodze na ts i siedza ladnie... "siema frozen, czemu nie grasz?, rob nowa postac i lecimy dalej dogonisz nas..." i wszyscy co tak mowia sa w Twojim wielki klanie... pomysl qurwa... starzy doswiadczeni gracze mowial ze jestes n00b ze dales itemy i pizde z Ciebie kreca... a reszta nic do mnie nie ma, jakby tego nie bylo... ale i tak nikt mi do konca nie wierzy jak bylo... ;/ tego nie zmienia... Ale szkoda mi Ciebie bo myslisz ze jest zajebiscie, a na plecach masz kolejne wielkie gowno...
...chce Cie zobaczyc po dupe vipe ^^ CyA

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:31:01 
Ech prawda jest taka, ze DragonEye i Oblivion to klany na tym samym poziomie i nie ma co ukrywac.

Co do tych mirk??w co straciles fela to twoja wina i twojego najepszego kolegi tobola co ma 8 lat i se zmysla jakies dziwne historie bo mu sie nudzi. Frozen pos?ucha? go i wysz?o jak wyszlo, a poza tym temat by? zamkniety na forum TheOthers - ty jakos nie raczy?es ruszyc dupy i odpowiedziec na stawiane tam pytania...

Raz mia?em pk z waszym klanem i wiecej nie bede mial, chyba, ze z pojedynczymi osobami...
Nie mam pretensji, ze biegasz za mna i nic wiecej, bo biorac cie do party liczylem, ze bedziesz dawac tylko oczka, a jak kogos bys zabil to by bylo fajnie... Czy umiesz pk czy nie - jebie mnie to, prawda jest taka, ze czesciej giniesz niz zabijasz... I og??lnie nie ?adnie sie zachowa?es nagle wychodzac z party, bez s?owa, bo chcia?es pobiegac z jakims turasem -.-

Gzaor jestem zarejestrowany, ale nie moge pisac ze swojego konta, bo cos sie jebie i w firefoxie mnie nie loguje na konto, a w IE mi b?edy wyskakuja jak pisze post.

Frozen wysz?o jak wysz?o IMO Olimpia jest po Cypherze najgorszym serwem USKO, prawie all good gun poszli z niej lub przestali przez nia grac ;/

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:38:07 

Pochwały: 4
Jakos nie zapamietalem Felandira jako nooba, owszem nie gral najlepiej, powiem wiecej - nie umial grac askiem. Ale ty frozen tez nie umiales grac asskiem na poczatku, kiedys sie nauczy. Co do jego klanu - tez uwazam ze nieslusznie maja te capy i 2grade (cos jak oblivion, tylko ze oni maja wiekszego farta kiedy lataja po exp spota - bo juz 1grade naciachali), bo polowa z nich nie umie grac w ko.
Wracajac do Felandira - wlasciwie to Fredi i Frozen ... wam do tego skad on ma itemy, moze nawet dupy dac za nie a i tak to jego sprawa. Tez mysle ze trzeba mocno sie w glowe zranic zeby tyle forsy na ta gre wydawac ale panowie, to nie jest wasza sprawa. Wiec przestancie sie tak podniecac tym jaki z Feli jest waszym zdaniem noob, bo ... on tu najwiecej ucierpial a nic zlego nie zrobil. Chcialbym zobaczyc Fred twoje poczatki z ko.
Juz mnie to tak nie rusza jak na zaraz po sprawie, bylo minelo, nie mam do nikogo pretensji. Zreszta jak mowi vito
Cytuj:
IMO Olimpia jest po Cypherze najgorszym serwem USKO, prawie all good gun poszli z niej lub przestali przez nia grac ;/

tylko spierdalac z tad zostaje

Ostatnio edytowano 2006-06-16 16:39:45 przez Elaviart, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:39:14 

Pochwały: 1
spoko nic do nikogo nie mam ale wole byc w nooberskim Polskim klanie DragonEye niz w pseudopolskim (TownOrDie) -> bez obrazy freestyler

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona