Ja powiem Ci fela tak: jak gra?em jeszcze w TheOthers to zaliczalem cie do noobow pokroju viano i tobola, kiedy wyszla ta akcja z mirami to mnie tylko utwierdzilo w tym, jednak gdy wrocilem do gry po przerwie, zaczalem sie zastanawiac czy aby ktos inny nie kupil twojego chara, bo rozmowy na pm wygladaly zupelnie inaczej niz wczesniej. Teraz nie nazwe cie noobem, lecz niedoswiadczonym graczem (tacy sa tez w klanie POLSKA) nie znasz jeszcze wszystkich tajnikow gry ;] , ale jestes kumaty, nie to co chlopaki z Oblivion co nonstop pierdola, ze sa pro na Olimpi, a boja sie woja i duffera -.-
Na wasze klan pk nie pojde, do twojego klanu tez nie, bo sa w nim idioci - niestety, ale to prawda. (nie wszyscy oczywiscie)
Ktos tam zn??w niedoinformowany pierdoli, ze TownOrDie to turecki klan - musze cie zmartwic, ale turasow jest najmniej, tak jak Fredii wspomnial najwiecej jest Polakow i Estonczyk??w. W klanie obowiazuje jezyk angielski, a jak ktos nie umie go to nie powinien grac w gry sieciowe. Ja czasem wole nawet pogra? z turasem umiejacym gadac po angielsku, niz z jakims idiota Polakiem; w waszym klanie nie brakuje takich co np. pm innych ludzi i zamiast po angielsku to pierdola po Polsku

(polskie turasy)
Cytuj:
Napisalem tu na forum bo chcialem zeby Oblivion wiedzial kto na nich tutaj nawrzucal. Zlodziej, oszust i klamca.
Jesli tak o mnie tez myslisz to masz problem, ale mnie to ni ziembi ni grzeje. Dla mnie Obliviony nie sa dobrym klanem, a nawet powiem wiecej srednim klasy klanem. Maja g1 i townuja przed 3 orkami to o czyms swiadczy...
Co do itemow: kupowanie z PUS a kupowanie na Allegro robi r???nic?, ale jak chcesz to czemu nie, jedni pija piwo inni se kupuja wirtualne itemy -.-
BTW chcia? bym kiedys m??c napisac na tym forum, ?e np. Hellfury z jakims sinem zabili nam 3/4 party, albo ze Tygrysek z jakims dufferem ownuje przed ob, a nie ze co jakis czas trzeba pisac ze Oblivion umie tylko townowac -.-