Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-19 19:42:42
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:42:26 

Pochwały: 4
No coz, Free woli grac z zaufana grupka polakow i reszta anglikow, zreszta ani troche mu sie nie dziwie. Nie wiem co twoim zdaniem oznacza "pseudopolski", klan chyba nawet nie prubuje byc polski, znajac Freestylera to pewnie pilnuje zeby byl ladnie angielski na chacie, zeby kazdy czail co kto mowi wiec chyba nie ma problemu. Twoim zdaniem kazdy angielski klan w ktorym sa polacy jest pseudopolski?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 16:56:32 

Pochwały: 1
nie nie. tylko, ze jak polak rzadzi klanem i ma tam duzo rodakow to troche smieszne wydaje mi sie kickowanie za polszczyzne na chacie ( zebys wiedzial ze pilnuje tego :P) jak juz wyzej pisalem nic do nich nie mam poprostu wole byc tam gdzie nikt mi nie zabrania mowic w ojczystym jezyku mimo to ze mowie po angielsku.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 17:26:04 

teraz postaw sie w miejscu ludzi ktorzy nie sa polakami w takim klanie - albo klan jest z jednego kraju, albo jest z wielu krajow i wtedy obowiazuje uniwersalny jezyk ktory 3/4 swiata zna - angielski. i bardzo dobrze ze free nadal tego pilnuje, nie wkurza cie jak ktos pierdoli ci po turecku? to teraz pomysl ze to samo czuja klanowicze ktorzy musza (no bo clan chat) czytac cos czego nawet przeczytac nie umieja

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 17:38:22 
Ela, wiesz ze kazdy ta sprawe widzi inaczej jak wyjasnilem wyzej... A ja co do feli napisalem wszystko na forum TheOthers i moze gdyby najpierw czytal tamto znalby sytuacje a nie wpierdalal sie tutaj, pierdolac 3 po 3 i nie wiedzac nic... Wjechal na mnie brzydko i mu tak odpowiedzialem...all wiemy co znacza te klany... tyle...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 17:56:00 
By FrozeN napisał(a):
starzy doswiadczeni gracze mowial ze jestes n00b ze dales itemy i pizde z Ciebie kreca... a reszta nic do mnie nie ma, jakby tego nie bylo... ale i tak nikt mi do konca nie wierzy jak bylo... ;/ tego nie zmienia... Ale szkoda mi Ciebie bo myslisz ze jest zajebiscie, a na plecach masz kolejne wielkie gowno...
...chce Cie zobaczyc po dupe vipe ^^ CyA

Starzy doswiadczeni gracze. Znaczy sie Fredi, Vito i Ty ;D ... Faktycznie cala masa ich :P Ja znam tez kilku starych doswiadczonych graczy kktorzy Cie uwazaja za ''polskiego turasa'' , ''scammera'' i troche wiecej mniej przyjaznych okreslen. Zreszta Ci co weszli wtedy na ts (ktorych ponoc naslalem) to byli goscie ktorzy w KO tez graja sporo i oni nie mieli juz o Tobie dobrego zdania. Ja moze jestem noob. W KO gram 2-3 miesiace a to nie jest wystarczajaco duzo zeby sina opracowac do perfekcji. Ale jakos udalo mi sie solo ostatnio zajebac woja na 63-65 (Nie wiem dokladnie jaki lvl ma Hannigan) z giga +7. Zreszta wiesz ... gowno mnie obchodzi co o mnie uwazasz i co o mnie uwaza Fredi i Vito. Napisalem tu na forum bo chcialem zeby Oblivion wiedzial kto na nich tutaj nawrzucal. Zlodziej, oszust i klamca. I ty tu o honorze mowisz, o tym ze w 8 atakuja ze na spoty wjezdzaja ze to niehonorowe lol... takie moraly moze prawic ktos kto sam ma choc troche honoru i szacunku dla siebie. Ty tego nie masz, kultury tez nie masz...

PS. Jebiecie ludzi ktorzy kupuja rzeczy za $... a bez nich nie mielibyscie scrolli hp,ac i dex itp... Bo kto by je kupowal ?

pozdro,
Fela

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 18:16:18 
to bys pkowal na buffach omg, co za problem

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 18:32:08 
Ja powiem Ci fela tak: jak gra?em jeszcze w TheOthers to zaliczalem cie do noobow pokroju viano i tobola, kiedy wyszla ta akcja z mirami to mnie tylko utwierdzilo w tym, jednak gdy wrocilem do gry po przerwie, zaczalem sie zastanawiac czy aby ktos inny nie kupil twojego chara, bo rozmowy na pm wygladaly zupelnie inaczej niz wczesniej. Teraz nie nazwe cie noobem, lecz niedoswiadczonym graczem (tacy sa tez w klanie POLSKA) nie znasz jeszcze wszystkich tajnikow gry ;] , ale jestes kumaty, nie to co chlopaki z Oblivion co nonstop pierdola, ze sa pro na Olimpi, a boja sie woja i duffera -.-

Na wasze klan pk nie pojde, do twojego klanu tez nie, bo sa w nim idioci - niestety, ale to prawda. (nie wszyscy oczywiscie)
Ktos tam zn??w niedoinformowany pierdoli, ze TownOrDie to turecki klan - musze cie zmartwic, ale turasow jest najmniej, tak jak Fredii wspomnial najwiecej jest Polakow i Estonczyk??w. W klanie obowiazuje jezyk angielski, a jak ktos nie umie go to nie powinien grac w gry sieciowe. Ja czasem wole nawet pogra? z turasem umiejacym gadac po angielsku, niz z jakims idiota Polakiem; w waszym klanie nie brakuje takich co np. pm innych ludzi i zamiast po angielsku to pierdola po Polsku -_- (polskie turasy)

Cytuj:
Napisalem tu na forum bo chcialem zeby Oblivion wiedzial kto na nich tutaj nawrzucal. Zlodziej, oszust i klamca.

Jesli tak o mnie tez myslisz to masz problem, ale mnie to ni ziembi ni grzeje. Dla mnie Obliviony nie sa dobrym klanem, a nawet powiem wiecej srednim klasy klanem. Maja g1 i townuja przed 3 orkami to o czyms swiadczy...

Co do itemow: kupowanie z PUS a kupowanie na Allegro robi r???nic?, ale jak chcesz to czemu nie, jedni pija piwo inni se kupuja wirtualne itemy -.-

BTW chcia? bym kiedys m??c napisac na tym forum, ?e np. Hellfury z jakims sinem zabili nam 3/4 party, albo ze Tygrysek z jakims dufferem ownuje przed ob, a nie ze co jakis czas trzeba pisac ze Oblivion umie tylko townowac -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 18:37:30 
No coz, rzeczywiscie po przeczytaniu postow prawdziwych wymiataczy postanowilismy dac sobie spokoj z ta gra, gdyz nasze poczucie wlasnej wartosci spadlo na tyle nisko, ze wpadlismy w depresje i juz myslimy o skoczeniu z pierwszego lepszego mostu. Posty Frozena, Vita i reszty czolowki KO uzmyslowily nam, ze jestesmy posmiewiskiem calego KO. Naprawde nie wiem jak mozna byc na tyle duzym n00bem zeby miec czelnosc biegania po cz w 8osobowym party i to w dodatku z fullhealerem, a nie daj Boze rowniez z debufferem. Godna pozalowania postawa. Wreszcie zrozumialem, ze tak naprawde na pk powinno sie chodzic solo, bo pojawienie sie w licznym party jest oznaka upadku moralnego. Malo tego, wydaje mi sie, ze prawdziwi gracze powinni latac po cz bez buffa, gdyz bieganie z buffem to oznaka lamerstwa.
"Gliczowanie" to grzech smiertelny, nie mowiac juz o zabiciu kogos tekiego jak np. Frozen czy slawny na cale KO (nie tylko US) Kolektor.
No i jeszcze to bieganie po spotach i zabijanie niewinnych orasow... Za taka postawe powinni banowac bez litosci. To jest po prostu bezczelnosc, zeby taki Kolektor czy inny wymiatacz nie mogl sobie spokojnie expic czy bic dmow.

A teraz na powaznie...
Frozen gratuluje zdobycia MD+8, jestes pr0.
Fred juz cie odbanowali, ze znow sie udzielasz?
Kolektor ty wczoraj na 100% wyszedles na spacer ze swoim licznym party dokarmiac dmy, a wylacznie przez przypadek wpieprzyles sie w nas podczas gdy je bilismy (ale wiedz, ze w naszych oczach nadal jestes pr0).

Wracajac do 8osobowych party...
Naprawde to nie nasza wina ze z was takie cipy i nie potraficie sie zebrac w liczne party (ewentualnie zalozyc pr0 klanu). Przeciez to, ze nie biegacie w licznych party nie swiadczy o tym ze jestescie pr0. Wy najzwyczajniej w swiecie nie macie mozliwosci ganiania w licznym party, gdyz nie macie zgranej ekipy. Pokazcie liczacy sie klan z O, ktory bije np bez klanowego pk, ewentualnie dobrych graczy ktorzy nie ganiaja po exp spotach w ramach pk (tylko nie wskazcie na siebie i swoj wspanialy klan bo pekne ze smiechu).
No chyba, ze ludzi typu _Legend_ czy _I_N_D_Y_ uznajecie za n00bow, a na klany takie jak THE czy WAR4BLOOD patrzycie z politowaniem. Zreszta, kiedy jeszcze Ethernal istnialo, rowniez latalo licznym party nawet po exp spotach. A juz na marginesie, kto powiedzial, ze bieganie po exp spotach jest zabranione i lamerskie? Jesli jestescie, az tak duzymi pierdolami i caly czas dajecie sie wyzynac podczas bicia dmow czy expienie, polecam Eslant, gdyz tam jest bezpiecznie.CZ to CZ, nikt dla nikogo nie ma litosci i trzeba sie liczyc z zagrozeniem ze strony przeciwnej nacji, a jesli tego nie lapiecie to wasz problem, a nie nasz.

Wracajac do n00bostwa i lamerstwa...
Tak naprawde to tymi prawdziwymi lamerami i n00bami sa osoby piszace posty podobne do waszych, z ktorych wynika jedno "wy jescie pro, a inni to n00by". Naprawde wspaniale podejscie. Najpierw spojrzcie na siebie, a dopiero potem oceniajcie innych. Wasze zachowanie i napisane posty dobitnie i jednoznacznie zdradzaja wasz zacny wiek (12-15lat). Wychodza tez liczne, mniejsze i wieksze kompleksy, ktorych jak widac nie umiecie wyleczyc w "realu", a staracie sie leczyc je na tym forum poprzez obrazanie innych. Czemu taki 444 czy Hunter nie bawia sie w pisanie tego typu postow? Zawsze autorami takich tekstow sa n00bki waszego pokroju, co jest zenujace. Naprawde lepiej wezcie sie ostro za nauke zamiast spedzac czas na obrazaniu innych.

P.S. Dosyc n00bowskie jest samodzielne aktualizowanie sygnaturek w Paincie.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 19:01:57 
Ja osobiscie uwazam was za noobow nie z powodu ze biegacie w 8 osobowym party z fh i fd
tylko z powodu ze townujecie przed 2-3 gosciami i uwazacie sie za pro. Do tego jak juz wbiegacie na spota i ktos zajebie wam polowe party nagle all znika ( townuje). Miejcie choc troche honoru i walczcie do konca. My nie uwazamy sie za pro poprostu stwierdzamy fakt ze postepujecie lamersko ciagle townujac. Probujemy was sprowadzic na ziemie, bo osiagniecie g1 to nie jest zajebiscie wielki wyczyn jak dla mnie.
To ze nie mamy ekipy juz nie od nas zalezy, gdyz wiekszosc spoko ludzi przeszlo na nowy server lub stracili itemy albo konta. Teraz zostaly sami, jakby to powiedziec, niedoswiadczeni gracze i dzieci, ktore wkurwiaja na kazdym kroku.
Co do latania po spotach, nie powiem ale czasami jest dobra beka ;p, ale zdaza nam sie tylko jedynie dlatego ze po stronie humowej jest za malo graczy i nie ma sie z kim bic czasami. A ganianie za jedym humem wraz z 5 party kolo siebie nie nalezy do fascynujacych zajec. Dlatego czasami trza sie rozerwac. W waszym wypadku wyglada to calkiem inaczej, gdyz macie o wiele wiecej orcow do bicia stosunkowo ;]
Zastanawiasz sie czemu 444 nie pisze o takim czyms,
wiec jest po stronie humowej, a po stronie orcowej raczej nie ma takiego klanu jak Oblivion ktory townuje. Nie wiem jak tam z DragonEye ale oni chyba nie townuja, jedynie sa slabi. Ale 444 sie nawet o tym nie przekonal poniewaz juz od pewnego czasu nie gra na O.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 19:02:12 

Cytuj:
A juz na marginesie, kto powiedzial, ze bieganie po exp spotach jest zabranione i lamerskie?

bieganie TYLKO po exp spotach jest lamerskie, wlasnie w tym problem ze ciezko was zobaczyc gdzie indziej, jak jeszcze gralem to co chwila sie wpierdalaliscie na expa, owszem - to fajna sprawa, ale nie nonstop i w stylu atak-town
Cytuj:
P.S. Dosyc n00bowskie jest samodzielne aktualizowanie sygnaturek w Paincie.

nom a nieaktualizowanie ich z powodu jakiejs awarii to wogole jest noobiarstwo

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 19:07:05 
Ach to czytanie ze zrozumieniem, caly czas sie o tym mowi w telewizji, a ty nadal tego nie umiesz - przykre ale prawdziwe. Tyle czasu minelo od kiedy dosu cie wypierdolil, za brak tego skilla z klanu, a ty nadal sie go nie nauczyles.
Pokaz mi gdzie napisalem, ze jestem pro madafaka good gun baba i ownuje 3/4 cz, biore ich na klate? Jakos se nie przypominam - ty wiesz wiecej, wkoncu jestes wieszczem swej nacji. Wasze party ta owszem, bez zadnego problemu, albo zginiecie, albo znikniecie, ale inni umieja grac o wiele lepiej ode mnie, ile razy to ginalem zabijany przez jakiegos kolesia o ktorym nikt nie slyszal. Nawet Mirek mnie zabil nie raz - o czyms to swiadczy.

Nie moja wina, ze wasz klan townuje przede mna, ile to razy sie zdarzalo...
Teraz wyjanie ci to czego nie zrozumiales, bo jestes tepy:
- 8ppl party to sie tankuje baze od przodu, szczegolnie majac FH i FD, a nie po spotach biega
- wjazdy na dmy sa suche, bo kazdy daje okolo 350 NP za nic = zero frajdy
- bez buffa to biegasz ty, bo twoi priesci nie umieja curowac(poza wyjatkami) tylko wrzucaja town -.-
- ja nie bije dmow i nie expie jak bys chcial wiedziec ;]
-z licznym party wczoraj bylem dokarmiac dmy? max byly tam 5 osb: 2 prz, 2 warr i mozliwe ze byl 1 sin (niestety nie pamietam)
- w waszych oczach to ja jestem bogiem, bo dajecie town na sam moj widok -.-
- czy ja mowie, ze latanie po exp spotach jest zle? W 3 osoby jest zajebista zabawa, w 8 to dopiero jest lamerstwo ;]
-CZ to CZ - przypomne ci tylko ze to ty townujesz nie ja;]
-"spojrzcie na siebie i potem oceniajcie" - wole zginac niz dac towna, nie townuje przed wami, owszem zdarza sie ze wycofuje sie, ale nie znikam -.-
- CHYBA NIE ZAUWAZYLISCIE, ZE WSZYSTKIE MOJE POSTY MAJA 1 CEL: W TAKIM PARTY JAK WY BIEGACIE MOZECIE WYMIATAC I BYC ZAJEBISCI, LEPSI ODE MNIE CZY TEZ FREDA, MACIE SKLAD, KLAN, CHECI, ZROBCIE COS Z TYM, NAUCZCIE SIE WSPOLPRACOWAC(NIE TOWNOWAC)

Z mojej strony bylo by to na tyle;]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 19:20:37 
qurwa fela jaki Ty jestes naiwny <LOL>, i myslisz ze wielka ekipa obroncow z edany oddali by Ci miry gdy by je odemnie wzieli? Pojebalo Cie konkretnie... uslyszal bys rachunek na 120zl kolejne zuehhehehehehe.... ...no niby od jakich osob, oczywiscie grajacych w naszym gronie slyszales tego typu teksty na moj temat? JA slysze tylko o Tobie all time... i jebie mnie to wszystko konkretnie... zuheheheh...
No poczatku myslalem ze jestes inny, inaczej Cie traktowalem i wogole...ale Ty huja rozumiesz myslisz ze Ci co kupuja premki i mamy scrolle z tego to to samo co itemy na allegro...? Sam mowiles ze spaliles cala kase z 3raz z rzedu i dlatego kupiles te itemy, a kazdy inny dalej by walczyl gobliny, delos huj wie... ale krecil by kase na cos aby nie zostac w tyle... teraz pomysl ile to wysilku i checi i dlatego nie lubimy takich jak Ty, kupujacych itemy na allegro, podejrzewam ze kazdy mial moment zalamania... ja na xig gralem przez 2lata i na koniec spalilem cala kase...i koniec kariery...nie chcialo mi sie zaczynac po raz 999x tego samego...
Inna sprawa jest to, ze nie mow mi chlopcze kto tu jest qurwa honorowy, bo jak mowilem wczesniej huj wiesz na temat swojich mirow, a sam tylko ks i town w CZ...
...i co powiesz ze najebales 36k w 5dni..? <LOL> smieszne...

btw. hell ja wcale nie powiedzialem ze jestem prO, tylko dla mnie i dla 95% osob grajacych ponad 4-5miech w ta gre i majacych 62+ lvl to poprostu n00bostwo... Mnie jebie mowie Ci po raz kolejny co Ty z tym zrobisz, wyjebane w to mam...wasz klan wasza sprawa, to byla moja opinia na jego temat tyle... mnie pierdoli 8ppl party, tak na orc side nie ma ekipy do tego, no moze by byla ale malo zgrana i klocaca sie miedzy soba, wiec "kazdy orze jak moze" i jedni w 3 inni solo... ale idzie do przodu, mnie tylko smieszy to jaka wy macie radoche skrecenia 8ppl i wpadniecia na raveny gdzie sa smieszne n00by, bez FD nie podejdziecie nawet a jak FH padnie to all TOWN... to wasz styl(orginalny ;]) no ale huj... wyjebane w to mam...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 19:35:31 
Oj chyba dostales w czuly punkt bo sie zagotowales, a piekne slownictwo poszlo sie "jebac".

P.S. Jestes juz chyba mocno rozepchany skoro wszystko cie jebie, na czele z 8osobowym party.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 20:16:18 
Hehe brawo Hell za ladnego posta. Zaczynam Cie lubic :P Przynajmniej prezentujesz soba jakis poziom.
Vito dzieki ze doceniasz moje postepy :P Kazdy kiedys musial byc noobem -_^.
Frozen za to tutaj tylko sie pograzasz miotajac bluzgami na lewo i prawo... Sie zastanow czlowieku nad soba troche. Mowisz ze Ty ciezko pracujesz na itemy w grze a ja se kupuje itemy za kase i zero pracy w to wkladam i ze to niesprawiedliwe jest. A moze ruszysz lbem i dojdziesz do wniosku ze ta kasa sie z nikad nie bierze? Mam troche czasu na gre ale oprocz tego pracuje i zarabiam szmal. Zamiast siedziec calymi dniami i grac w gre robie cos pozytecznego. Ty wolisz zarabiac kase w grze i kupowac za nia itemy, ja wole zarabiac kase w realu kupic za nia itemy, piwo i w ... innych rzeczy. I na to wyglada ze lepiej to sobie wymyslilem i Cie to po prostu wkurwia :P Nie mam wystarczajaco czasu zeby latac na pk, expic i zbijac szmal, wiec latam na pk, expie i szmal zarabiam w realu. To nie jest tak ze nic nie zrobilem zeby miec te itemy i spadly na mnie z nieba... Ja po prostu uzyskalem je na innej drodze niz Ty. Zanim kupilem troche zlomu (btw ani jednej transakcji na allegro nie zrobilem) to mialem taki sam sprzet jak ty. LvLem tez Cie juz doganialem i po prostu CIe zaczelo wkurwiac to ze wszytko to na co ty pracowales 2 miechy ja osiagnalem w miesiac. Zadne bajki ze chciales mnie uratowac przed zhackowaniem przez spookiego do mnie nie przemawiaja. Do tej pory nikt mnie nie shackowal. Lol fajnie mnie uratowales. Swietny sposob ratunku ''ukradne mu zeby nikt inny mu nie ukradl '' LOL ...Logika Ci szwankuje. ... wiem na temat moich mirow? To moze mi wyjasnisz?

''a sam tylko ks i town w CZ... '' Ponoc wchodzisz tylko czasami na Tears. Wiec to chyba od wrozki sie dowiedziales ^_^
''...i co powiesz ze najebales 36k w 5dni..?'' Pojebalo mi sie . W 6 dni. I 34k a nie 36k. Ja wiem ze ty w dwa miechy nabiles 15k np... gratulacje. Prawdziwy pr0 z Ciebie :P
''no niby od jakich osob, oczywiscie grajacych w naszym gronie slyszales tego typu teksty na moj temat?'' Nie ucieszyliby sie jakbym Ci powiedzial wiec tego nie zrobie.

Pozdro
Fela

Tytuł:
PostNapisane: 2006-06-16 20:37:46 
taaa-a ja jestem wrozka... same pk i np zrobilo sie duzo szybciej, mam Ci liczyc Twoje NP + dni w ktorych expiles?
czy Ja Ci powiedzialem ze jestem pr0, wiem tylko tyle, ze teraz jestes gorszym pk niz ja bez Twojich mirow...- tak jestes poczatkujacy wiem i kazdy gra na swoj sposob, mnie to cisnie kto jak gra i gdzie...
Wiem to od starych znajomych z cz(nie koniecznie polakow) ale to TWOJE metody i ja sie nie mieszam...
nieucieszyliby sie? - a to dopiero... Wymysliles sobie bajke i wkrecasz ja sobie...
Gdyby mi zalezalo na $$$ to logiczne za przelozyl bym wszystko z frozena na "niwinna tears" i sprzedal na allegro...
Od poczatku smieszyla mnie gra Oblivionow, teraz jeszcze Towj klan... myslalem ze to wy jestescie inni, a teraz to juz sam niewiem... albo jest tyle scierwa na swiecie albo ja jestem(z kilkoma osobami)w bledzie(nie malym)...

Nie chce mi sie tu z wami "wyzywac", bo podnosisz mi cisnienie mowiac bajki o ktorych nie masz pojecia... tyle...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 150 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona